"Valilerimiz yetkilerini kullanıyor"

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.11/5 - 18 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Valilerimiz yetkilerini kullanıyor"
#1

Başbakan Erdoğan, beyaz eşya eleştirilerine sert yanıt verdi
Başbakan Erdoğan, partisinin grup toplantısında, Tunceli'de yapılan beyaz eşya yardımlarına yönelik eleştirilere cevap verdi.
"Sık iktidar değişikliği yüzünden istikrar yakalanamıyordu. Eskiden her seçim sonrası dengeler bozuluyordu. Bu ülke hiçbir parlamentonun görev süresini tamamlamasını göremedi, ne yazık ki. Seçimi 5 ay öne aldık ve oyumuzu artırdık. Şunu gördük ki; bu iktidar harcama musluğunu açmıyor, popülist söylemlere sapmıyor. Seçim ekonomisi uyguluyor diye bize iftira etmek isteyenler var. Türkiye'nin valisine veya valilerine karalama kampanyası başlatanlar var. 81 ilin valisi de Tunceli Valisi'nin yaptığını yapar. Valilerimiz yasaların verdiği yetkiyi kullanıyor. Bu hükümet kömürü seçim zamanı mı dağıttı. Bu hükümet bursları seçim zamanı mı vermeye başladı.
Başarılarımızın temelinde dürüstlük var. Seçimlerde demokrasi tazelenir güç bulur. İktidar da muhalefet de test edilir. Yüzde 47'ninoyunu aldık diye kibirlenmedik, şımarmadık. Her seçim sonrasında milletimizle daha fazla kucaklaştık. Partimizi kurduğumuz andan itibaren her zaman seçime hazır bir parti olduk. Anadolu'nun yollarını seçimden seçime hatırlamayız. Son 6 yılda gitmediğim şehir kalmadı. Her hafta en az bir ilimize gittik. Seçime kadar 60'tan fazla ile şahsen ben gideceğim. Arkadaşlarımın da gidecekleri illerle 81 ilin tamamına gideceğiz. Seçim atmosferini iftiralarla karalamak isteyenler var. Benim belediye başkanlarımın yaptıkları bir suç varsa yargıya gidersiniz, suç duyurusunda bulunursunuz. Onların dokunulmazlığı da yok. Yaptıkları işin ucu kendilerine dokunacağını bildikleri için gidemiyorlar. Biz onlar gibi konuşmayız, inceleriz ve suç duyurusunu bizzat biz yaparız. Seçim sürecinde demokrasinin çıtasını düşürmeyeceğiz. Milletimizin dili ile konuşacağız. Ne aldatan olacağız, ne aldanan oalcağız. Seçimlerde de yüzde 47'nin üzerinde oy almayı bekliyoruz.
İçeride ve dışarıda milletin aklını ve vicdanını temsil ediyoruz. AB yolunda tereddütsüz ilerliyoruz. Bize diplomasi öğretenler halkıyla konuşmayı öğrensin. Halkın yaşama biçimini seçimden seçime hatırlarsan olmaz. Davos'taki tavrımızı anlamadan yorum yaptılar. Muhalefet ak olana kara demek midir? SEçimden seçime de olsa da milletin değerlerini gördüler. AKP'ye kapatma davası açanlar CHP'nin politikalarını da görmeli. Seçimleri 4 yılda bire indirdik. Seçilmeye yaşını 25'e indirdik, biz gencimize güveniyoruz. Seçimden sonra bakın bakalım parti genel başkanları kaç gün halkın karşısına çıkamayacak.
Türkiye aydınlık bir ülke olarak yürüyüşüne devam edecek. AK Parti statükocuların önünde dik ve sağlam duracaktır.
İktidarımızda bir tane banka dahi fona devredilmedi. Enflasyonu Ocak'ta yeniden tek haneye indirdik.
Artık Çankaya'nın oturduğu hükümetin çalıştığı dönemde değiliz, Çankaya da çalışıyor. Tek dikiş gitmiyoruz, çift dikiş gidiyoruz."
Zar Atmam Şansa İnanmam Ortada Bir Şans Varsa Onuda Ben Yaratırım...
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi