"Yeryüzünde bize rahat yok"

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.76/5 - 17 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Yeryüzünde bize rahat yok"
#1

Kumar oynarken yakalanan Mustafa Topaloğlu kendisini savundu: "Kumar oynamıyordum şarkı besteliyordum"
Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerinin, Şişli Halaskargazi Caddesi üzerinde bir adrese kumar oynatıldığı gerekçesiyle yaptığı baskında ses sanatçısı Mustafa Topaloğlu da gözaltına alındı. Yakayı ele veren "uzaylı" lakaplı Topaloğlu, "Yeryüzünde bize rahat yok" diye espri yaptı. Topaloğlu, kumar oynamaya değil şarkı bestelemeye geldiğini söyleyerek, şarkının sözlerini okudu.
Ahlak Büro Amirliği ekipleri Şişli Halaskargazi Caddesi 183 numaralı binada kumar oynatıldığını tespit etti. Söz konusu adrese saat 03.00 sıralarında baskın yapan polis, 2 rulet masası ile çok sayıda oyun pulu ve oyun kağıdı ele geçirdi, 47'si kadın toplam 96 kişiyi gözaltına aldı. Baskın sonrası, binanın caddeye bakan kapısı kilitli olduğu için, kapı balyozla kırıldı. Gözaltına alınanlar dışarı çıkartılarak polis araçlarına bindirildi. Gözaltına alınanlar arasında ses sanatçısı Mustafa Topaloğu'nun da olduğu görüldü. Kumar oynarken ikinci kez polise yakalanan "Uzaylı" lakaplı şarkıcı, "Yeryüzünde bize rahat yok" diye espri yaptı. Topaloğlu ve diğer şahıslar polis araçları ile Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Topaloğu şubeye alınırken de, kumar oynamaya değil arkadaşlarını ziyarete gittiğini belirterek, "Orada bir de şarkı yazdım." dedi. Topaloğlu, yazdığı şarkının sözlerinin de şöyle olduğunu ifade etti: "Hayat bir kumardır, oyuyoruz işte/ Neresinden bakarsan bak netice farksız/ Yaşamak güzel ve yaşıyoruz işte/ Bazen anlamlı bazen anlamsız."
Topaloğlu ve diğer gözaltına alınanlar hakkında Kabahatler Kanunu'na göre işlem yapılacağı ve 140 YTL para cezası kesileceği öğrenildi.
Zar Atmam Şansa İnanmam Ortada Bir Şans Varsa Onuda Ben Yaratırım...
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi