ZEITGEIST gecmişten günümüze 11 eylülün  nedenleri sonucları ve insanlığın geleceği

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.56/5 - 16 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ZEITGEIST gecmişten günümüze 11 eylülün  nedenleri sonucları ve insanlığın geleceği

dünya tarihinin geçmişinden başlayarak günümüze ve gelecege dair bircok gerceği bu videoda bulacaksınız din adı altında insanların nasıl kandırıldığını dünya üzerinde ülkelerin ekonomileri ile nasıl oynandığını , ülkelerin binlerce kendi insanını nasıl katlettiğini. savasların ardında kimler olduğu ve en önemlisi gelecekte insanttlığı nelerin beklediğini öğreneceksizi. bu videoyu izledikten sonra dünyaya olan dünya üzerinde yasanan olaylara bakıs acınız değişecek. Sizde gercekleri görmeye baslıcaksınız artık

alttaki yazı videonun girişindeki tanıtım bölümüdür.

Düşündüklerimizi, anladıklarımızı, nereden geldiğimizi ve bundan sonra ne yapacağımızı daha derin arastırdıkça bize nekadar çok yalan söylendiğini göreceksiniz. dünyadaki her kurum tarafından kandırıldık.Birdakika durun ve dünyadaki dini kurumların neden bu dünya üzerinde işlerine karışılmayan tek kurum olduklarını düşünün. dini kurumlar dünyadaki pisliğin merkezidir.Dini kurumların hepsi devletinizi ve hükümetinizi kuran size bu yozlasmıs eğitim sistemini getiren ve uluslar arası banka kartellerini kuran bir avuc insan tarafından olusturuldu. Çünkü siz ve aileniz efendilerinizin umrunda değilsiniz.Onların umursadığı tek şey herzaman olduğu gibi sadece bu koca dünyaya hükmetmek. Bizler gerçeklerden uzaklastırılıp evrendeki ilahi bir gücün varlığına, tanrı denen adama inandırıldık Tanrının ne olduğunu bilmiyorum ama ne olmadığını biliyorum. Kendinizi gerceği görmek için hazırlayıp sonu nereye varırsa varsın, ucu nereye dokunursa dokunsun, gerçekte madalyonun öteki yüzüne bakmak isterseniz yolun bir yerinde ilahi adalete kafa tuttuğunuzu fark edersiniz. Kendinizi nekadar iyi eğitirseniz çevrenizdeki olayları okadar iyi kavrarsınız.Herşey daha açık gözükür ve etrafınızdaki yalanları görmeye başlarsınız. Gerçeği bilmeniz gerekiyor, gerçeği anlamanız gerekiyor. Gerçek sizi özgür kılacak.

Gerçeği otorite olarak kabul etmek yerine, otoriteyi gercek kabul edenler için bu çok zor olmalı.
G.Massey ( Mısırlı bilimci )

http://video.google.com/videoplay?docid=...7568154752

VİDEOYU NASIL İNDİRİRİM
alttaki resimde gördüldüğü gibi güvenlik resmini ve sifreyi yazıp SUBMİT butonuna basın 35 sn sonra dosyayı indir butonu cıkacaktır butona basmanız yeterli
video 7 parca halinde upload edilmiştir parcaların tamamını indirdikten sonra 7 adet zipli dosyayı secin ve üzerinde sağtus yaparak dosyaları cıkart deyin

[Resim: adszfl5.jpg]

VİDEO DOWNLOAD LİNKLERİ

PART 1
PART 2
PART 3
PART 4
PART 5
PART 6
PART 7

ergenekonun aslında ne olduğunu anlamak isteyenler amerikanın 11 eylülü ile ilgili bu videoyu izlerseler türkiyedeki olaylara bakıs acıları değişecektir

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi