...azcık ucundan TAYFUN...Herkese slm...

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.64/5 - 25 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
...azcık ucundan TAYFUN...Herkese slm...

Merhaba ben Tayfun soyadım Bacak...
01,09,1982 yılında istanbul şile-ağva çataklı köyünde saat gece 02,30 gibi dünyaya hello demişim...1 yaşına kadar yaşadığımız şileden şu an odasında oturup hepimizbiriz.com sitesine kendimi tanıtacak bi yazı yazmak istediğim eve taşınmışız...burası üsküdar....24 yıldır burdayım....tabi memleketimle bağları koparmış değilim13her yaz düzenli olarak 15 günümü ağva da geçiririm....
İlköğretim hayatımı Mustafa Noyan İLKÖĞRETİM okulunda geçirdim..diploma notum 4,63 olunca bütün sülale pofpofladı beni...yürü be olm kim tutar seni oku doktor ol avukat ol mühendis ol....Liseyi Mehmed Bayazıd Lisesi nde okudum..sayısal mezunuyum.. o kadar kasmama rağmen öss de istediğim bölüme girebilecek puanı yakalayamadım...biraz uğraştıktan sonra yakalamak içinde ter dökmedim...her lise eğitimini tamamlayıp 4 yıllık örgün eğitimden nasibini alamayan türk genci gibi A.Ö.F bana kapılarını açtı...aöf de takılırken iş hayatınada atıldım...çalışıyorum kendi paramla okuyorum çok mutluyum131313
World class seviyesinde play statıon winning eleven oynarım...
25 yıllık hayatımın azcık ucundan anlattım..ne olursa olsun yaşamak çok güzel...tanışmak çok güzel..tanışıp anlaşabilmek dahada güzel....rüzgarın her zaman istediğiniz yere savurması dileğiyle....
tayfun.bacak@hotmail.com dan sevgiler saygılar....
by....

Eywallah. Rüzgar umarım seni başka yerlere götürmez gerçektende 14

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  herkese selam bakın bakim ben kimim:D gurkan08 7 7.659 19-09-2007, Saat: 16:21
Son Yorum: paci

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi