dırdırcı kızlar

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.7/5 - 33 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
dırdırcı kızlar

tamam mustafa edemiyorda bizdemi edemiyoruz allahalla dırdırınızdan konuşamıyolar bile ya maşallah allah size bi cene vermiş azcık susun motorunuz soğusun konuşmakdan ceneniz ağırmazmı sizin ya

ne yapsın bızle basa cıkamıyorlar işte bak ne yapsınlar işte be bak gizmli oturyo niye cevap veremiyo çünlü

Mustafa senin gibi herkese laf yetiştirmiyor,kızın işi gucu var,bölümüyle ilgileniyor
[Resim: 7903atamizindeyizby5hs7ii4.jpg]

“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
Bul

hım sende siteyle komple ilgileniyon ne var yani ömere ben dedim zaten şunu süper mod yap dedim sende ilgilen o zman bana niye laf yetiştiriyon kız aşık zaten şirlere boğul du oda öyle dırdır yapıyo işte bak

--------------------------------------------------------------------------------

Ağlama güzelim yazık döktüğün gözyaşına
Eğer unutmak istiyorsan beni
Olur ya bir geceyarısı gelirsem aklına
Farzet ki hiç sevmedim seni

Ağlamak değiştirmez hiçbir şeyi
Suçun çoğu sende artık kabul et
Unut gitsin yaşanan herşeyi
Beni de unut hiç yaşamadım farzet

Ben artık küsmüşüm hayata
Mahkumum sanki aşk acısına
Sorgusuz giderken darağacına
Katlime fermanı sen yazmadın farzet

Olur ya arasıra girersem rüyalarına
O zaman gözlerinden yaşlar akarsa
Aldırma vur beni gözyaşlarınla
O denizde boğulan ben değil farzet

buda son şiiri karşıdaki cocuk yemiştir kafayı bu kadar şiirden sonra

Ömeri karıştırma şimdi,o hem senin cumlelerine göre hareket etmez,okiş.
[Resim: 7903atamizindeyizby5hs7ii4.jpg]

“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
Bul

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bazı Kızlar Neden Evde Kalıyor? efsane191905 13 13.333 05-12-2008, Saat: 22:51
Son Yorum: efsane191905
  Kızlar Para mı, Tip mi Desem Hangisini Seçerdiniz? redline 17 11.250 04-12-2008, Saat: 22:15
Son Yorum: gr££n
  kızlar bakın Erkekleri Çıldırtan 7 Soru GİZEMLİ 0 2.908 22-02-2008, Saat: 19:45
Son Yorum: GİZEMLİ
Icon11 kızlar kabul etmek istemesek de doğru galiba :( passiflora 1 1.994 06-01-2008, Saat: 0:56
Son Yorum: gamze33
  Neden Kızlar MSN vermekten çookk çekinirlerr crazy34 7 4.593 02-05-2007, Saat: 21:51
Son Yorum: mustafa

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi