efsane191905

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.83/5 - 48 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
efsane191905

gönül yazdı:valla daha çok şeyler yazcam ama ii diilim yaa 7 hadi sizee ii gecelr beyler görüşürüz

neden bişeyin mi var hastamısın ? ? ?
son yaprak düştüğünde ,son ağaç kesildiğinde, son akarsu kuruduğunda paranın yenmediğini anlayacaksınız....

Dizlerimin üzerinde yasamaktansa..Ayaklarimin üzerinde ölmeyi tercih ederim....

slm lar hemşerim nasılsın
SuSKunluĞum aSaLeTimdendir,Her Laf'a vereCek Cevabım var ama;Bir Laf'a Bakarım LaF mı   Diye.. Birde SöyLeyen Bakarım aDam mı  Diye...........

teşekkür ederim hemşerim iim sen nasılsın ? ? ? günün nasıl geçti ? ? ? pek gözükmedin forumda bugün
son yaprak düştüğünde ,son ağaç kesildiğinde, son akarsu kuruduğunda paranın yenmediğini anlayacaksınız....

iyi diyelim iyi olalım işte evet ben fazla giremiyorum bana dr tarafından pc yasagı kondu fazla takılamıyorum girincede hemen bir şeyler yazıp cıkıyorum kusura bakma onun için cevaplarım gec olabilir 14
SuSKunluĞum aSaLeTimdendir,Her Laf'a vereCek Cevabım var ama;Bir Laf'a Bakarım LaF mı   Diye.. Birde SöyLeyen Bakarım aDam mı  Diye...........

yok ne kusuru estafullah pc başında durmak yasaksa hiç girme sağlık önemli korkma senin mesj sayını geçmem beklerim seni 131313

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi