04-10-2008, Saat: 23:38
bayram tatılınde kendıleri gorunmuyor gecmıs bayramın kutlu olsun cnm

ne zamandır gelmıyorduk uğrayalım dedım
|
gizemli fun kulup
|
|
04-10-2008, Saat: 23:38
bayram tatılınde kendıleri gorunmuyor gecmıs bayramın kutlu olsun cnm ![]() ne zamandır gelmıyorduk uğrayalım dedım
05-10-2008, Saat: 11:14
Hayırlıııı sabahlarrrrrrrrrrr
06-10-2008, Saat: 20:48
nazlı cnm nasılsın da ))) iiisindir inş kendine çok çok çok ii bak
tuhaf olay ;
beni üzen sen, teselli veren sen kurtulmaya da çaban yok,neyinim , neden ben ? kaçıp gitsem uzaklara, bilirim beni bulur ne benle mutlu olur ne bensiz huzuru bulur ![]()
07-10-2008, Saat: 4:40
bu kızda hasta yoksa sıtemızden cıkmazdı ıyılesecek ama yakın da
07-10-2008, Saat: 12:15
(Son Düzenleme: 07-10-2008, Saat: 16:16, Düzenleyen: arachnanthe.)
mustafa yazdı:bu kızda hasta yoksa sıtemızden cıkmazdı ıyılesecek ama yakın da ahh mustafa bak beni en iyi sen tanımışın ve anlıyorsun ben iyi olsam burdan cıkarmıydım ahhh ahhh ama artık yasak bana pc biliyorsunuz fazla kalmadan arada kaçamak yaparaktan bir şeyler yazıp cıkıyom hemen gr££n yazdı:nazlı cnm nasılsın da iyi gibiyim daha iyi olcam inş sen nasılsın nasıl gidiyor iş güç bakim ![]() şahmeram yazdı:bayram tatılınde kendıleri gorunmuyor gecmıs bayramın kutlu olsun cnm ooo hoş geldiginz efendim sefalar getirdiniz cay kahve ne isterdiniz sizinde geçmiş bayramınız mubarek olsun kefyiniz saglıgınız nasılllar iyilermi ![]() Romeo yazdı:Hayırlıııı sabahlarrrrrrrrrrr tşk ederim sizede hayırlı günler nasılsınız efendim iyimisiniz ![]() esrawoswos yazdı:bayramın mübarek olsun cnmm tşk esracıgım seninde geçmiş bayramın kutlu olsun herşey gönlünce olsun canım benim ![]() Romeo yazdı:Bayramın Mübarek Olsun Gizeminde Saklı Tatlı Günler Dilerim =) [/color]tşk ederim romeo seninde geçmiş bayramın mubarek olsun herşey gönlünce olsun iyi günler beni ziyaret etiginin içinde ayrıca tşk ederim saol |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
| Konu Araçları | |||||||||||||||||
| |||||||||||||||||