hepimizbiriz üyeleri askerdeee

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.45/5 - 22 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hepimizbiriz üyeleri askerdeee

general kızı olman asker olmadıgın anlamına gelmez senın baban hem emeklı benı az surundurmedi şu dikenl i tellerde istikamet dikenli, teller yat sürün 13

hahaha13 hiçte bile13 neysem ben çıktım senle sonra hesaplasıırız 1
tuhaf olay ;

beni üzen sen, teselli veren sen
kurtulmaya da çaban yok,neyinim , neden ben ?
kaçıp gitsem uzaklara, bilirim beni bulur
ne benle mutlu olur
ne bensiz huzuru bulur13
Bul

tmm ben senı rahat bırakmam kı13

eyy erkek milleti yani kendini karikatürde rütbeli görünce hemen ağzı yayvanlaşıp koltukları kabaran kızlarla 15 ay birebir işitip gık diyemediğiniz lisandan konuşarak askerliğinizin intikamını mı alacaksınız.. hop orda durun bakalım hemen havaya girdi bunlar be.. sökün bunların rütbelerini hemen. sizden niye çavuş olmaz anlayın kan kusturursunuz iki dakkada. kızllaaarrr komutayı ele geçiriyoruz ben karışmam erkeklere bu gece tuvalet nöbeti yazın... 131313
İleride halkımızın,bunca ibret verici tecrübeden sonra gerçek dindarlarla din tüccar ve aktörlerini birbirinden ayırdedeceğini ümid ederim. Yoksa hep böyle geri ve ezik kalırız (M.Kemal Atatürk)

ben cavustum hemde senden sonra mahvolduk cavus denılen bır cavustum 13 komtandan azar işitmeden işini yapan bir çavuştum 13
timi en cok sevilen cavuıstum 13
bişe oldugunu bu tim yapar denieln bir çavustum 13
şimdi fazla degil ama kısa surelıgıne emir komutayı sana bırakıyorum cok buyuk hata ama bırakıyorum bakım ne yapcaksın 13

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Icon6 hepimizbiriz dedektiflik brosu gr££n 16 7.379 25-10-2008, Saat: 12:16
Son Yorum: gr££n
:D hepimizbiriz üyelerinin hayvan sevgisi ( gözlerim yaşardı ) gr££n 9 5.633 06-08-2008, Saat: 14:59
Son Yorum: Realty

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi