01-07-2008, Saat: 16:53
general kızı olman asker olmadıgın anlamına gelmez senın baban hem emeklı benı az surundurmedi şu dikenl i tellerde istikamet dikenli, teller yat sürün
|
hepimizbiriz üyeleri askerdeee
|
|
01-07-2008, Saat: 16:53
general kızı olman asker olmadıgın anlamına gelmez senın baban hem emeklı benı az surundurmedi şu dikenl i tellerde istikamet dikenli, teller yat sürün
01-07-2008, Saat: 16:58
hahaha hiçte bile neysem ben çıktım senle sonra hesaplasıırız
tuhaf olay ;
beni üzen sen, teselli veren sen kurtulmaya da çaban yok,neyinim , neden ben ? kaçıp gitsem uzaklara, bilirim beni bulur ne benle mutlu olur ne bensiz huzuru bulur ![]()
01-07-2008, Saat: 17:11
tmm ben senı rahat bırakmam kı
01-07-2008, Saat: 18:27
eyy erkek milleti yani kendini karikatürde rütbeli görünce hemen ağzı yayvanlaşıp koltukları kabaran kızlarla 15 ay birebir işitip gık diyemediğiniz lisandan konuşarak askerliğinizin intikamını mı alacaksınız.. hop orda durun bakalım hemen havaya girdi bunlar be.. sökün bunların rütbelerini hemen. sizden niye çavuş olmaz anlayın kan kusturursunuz iki dakkada. kızllaaarrr komutayı ele geçiriyoruz ben karışmam erkeklere bu gece tuvalet nöbeti yazın... ![]() ![]()
İleride halkımızın,bunca ibret verici tecrübeden sonra gerçek dindarlarla din tüccar ve aktörlerini birbirinden ayırdedeceğini ümid ederim. Yoksa hep böyle geri ve ezik kalırız (M.Kemal Atatürk)
01-07-2008, Saat: 18:35
ben cavustum hemde senden sonra mahvolduk cavus denılen bır cavustum komtandan azar işitmeden işini yapan bir çavuştum ![]() timi en cok sevilen cavuıstum ![]() bişe oldugunu bu tim yapar denieln bir çavustum ![]() şimdi fazla degil ama kısa surelıgıne emir komutayı sana bırakıyorum cok buyuk hata ama bırakıyorum bakım ne yapcaksın
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
| Konu Araçları | |||||||||||||||||
| |||||||||||||||||
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
|
|
hepimizbiriz dedektiflik brosu | gr££n | 16 | 7.379 |
25-10-2008, Saat: 12:16 Son Yorum: gr££n |
|
|
hepimizbiriz üyelerinin hayvan sevgisi ( gözlerim yaşardı ) | gr££n | 9 | 5.633 |
06-08-2008, Saat: 14:59 Son Yorum: Realty |