01-07-2008, Saat: 18:20
eyyy allhım yaaa nerden geldi kız bunu hazırlamak karnım agrıdı gülmekten
|
hepimizbiriz üyleri bbg evinde
|
|
01-07-2008, Saat: 18:20
eyyy allhım yaaa nerden geldi kız bunu hazırlamak karnım agrıdı gülmekten
01-07-2008, Saat: 18:28
tembel hayvanın ne olduğunu bilmeyenler için kısa bilgi : Tüm memeliler arasında en yavaş hareket eden hayvanlar olarak bilinirler. Bir anne tembel hayvanın yavrusuna doğru acele ederek ilerlerken bile 1 saatte sadece 4 metre kadar hareket ettiği hesaplanmıştır. Tembel hayvanlar, günde 15 ila 18 saat uyuyarak en çok uyuyan hayvanların başında gelirler. Kalan zamanda ise yemek yerler ve tutundukları ağaç dalını değiştirirler. Pek fazla yemek yemeyip su içmedikleri de bilimektedir, bu nedenle doğaya en az zararı olan hayvanlar olarak tanınırlar. Tembel hayvanlar, keskin pençeleri sayesinde dalların üzerinde tersine doğru asılı bir şekilde yaşarlar. Yere ise yalnızca ağaç değiştirmek veya boşaltım yapabilmek için inerler. Sürekli ters asılı oldukları için iç organlarının yerleri bile diğer memelilerden farklıdır. Hatta tüyleri de ters yöne uzar. Yaşadıkları Kosta Rika'daki tembel hayvanların ana ölüm kaynakları elektrik tellerine takılmaları ve kaçak avcılardır. Tembel hayvanlar ağaçlarda yaşamaya uyum sağlamalarına rağmen iyi yüzücülerdir. yazıdan cok buna güldüm sen ölme emi kız hay allahım ya işte paylasişım diye buna denir
01-07-2008, Saat: 18:29
super olmus valla
01-07-2008, Saat: 18:31
ben burda yazıyosam biride hey bee bak böyle bişi varmış bilmiyodum öğrendim diyosa ben çok mutlu olurum yani idealist çizgimden ödün veremem biliyosun biliyomuydun tembel hayvanın ne olduğunu..
İleride halkımızın,bunca ibret verici tecrübeden sonra gerçek dindarlarla din tüccar ve aktörlerini birbirinden ayırdedeceğini ümid ederim. Yoksa hep böyle geri ve ezik kalırız (M.Kemal Atatürk)
01-07-2008, Saat: 18:40
ilk defa duydum valla ben tek tembel hayvanı kendım bılıyodum
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
| Konu Araçları | |||||||||||||||||
| |||||||||||||||||
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
| hepimizbiriz üyeLeri ıssız bi adada..! | athenakolikdevrim | 2 | 2.153 |
05-12-2020, Saat: 17:16 Son Yorum: turnisol |