internet Explorer sürekli hatalar veriyor ve düzenli calismiyorsa bunu deneyin

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.26/5 - 23 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
internet Explorer sürekli hatalar veriyor ve düzenli calismiyorsa bunu deneyin

internet Explorer sürekli hatalar veriyor ve düzenli calismiyorsa!!

1.internet Explorer sürekli hatalar veriyor ve düzenli calismiyorsayeniden kurmak en mantikli yoldur. Dikkat edin windowsu yeniden kurmayidemedim sadece
internet explorerinizi yeniden kuracaksiniz.

1.kurulum yaptiginiz WindowsXP cd sini takin.

2.Start/Run. (baslat/calistir /Star)

Deyip komut satirina asagidakini aynen yazin copy paste (Kopyala,Yapistir) Yapin tamam deyin

rundll32.exe setupapi,InstallHinfSection DefaultInstall 132 %windir%\inf\ie.inf

arkadaşım benim bilgiayar aynen dediğin gibi sürekli hata raporu veriyor ve ardından bütün programlar kapanıyor dediğin gibi windows xp yi tekrar kurarsam programlarıma birşey olmicak dimi?yani format atmış gibi olmacak herhalde?umarım böyledir deneyip faydasını görürüm çünkü çok sinir bozucu bir durum bu!!!!!

1.internet Explorer sürekli hatalar veriyor ve düzenli calismiyorsayeniden kurmak en mantikli yoldur. Dikkat edin windowsu yeniden kurmayidemedim sadece

arachnanthe yazdı:1.internet Explorer sürekli hatalar veriyor ve düzenli calismiyorsayeniden kurmak en mantikli yoldur. Dikkat edin windowsu yeniden kurmayidemedim sadece

Genelde tekrardan yüklemek kesin çözüme ulaştırmaz...

orhande yazdı:Genelde tekrardan yüklemek kesin çözüme ulaştırmaz...

eğerki sorun sadece explorerda değilse halısın ama explorerdan kaynaklı hatalarda yeniden kurmak yeterli bosuna format atmaya gerek yok. ek olarak otomatik güncellemelerinizi kapalı tutun güncellemeler yüzündende sisteminizde aksaklıklar olasabiliyor

mozillaya yada crome u da deneyebilirsiniz

google chrome için konu ikiye bölündü ve ayrı bi konu olarak devam ettiriliyor

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  internet explorer giriş sayfası değişmiyor ne yapmalıyım ? arachnanthe 0 4.408 27-06-2010, Saat: 22:25
Son Yorum: arachnanthe

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi