köpeklerden nefret ediyorum

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.3/5 - 37 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
köpeklerden nefret ediyorum

sanırım öyle, eee boyundan büyük işlere karışmıyacan dimiii...önlemini alacan....
[Resim: 7903atamizindeyizby5hs7ii4.jpg]

“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
Bul

sizin mahallede hiç köpek yokmuş o zaman... zaten bizde köpeklere bişey yapmıyorduk onlar kafayı takmış kovalıyordu madam üzüldüm ama bu duyguyu yaşamalıydınız

yani köpekte suç....yersek tabi....uğraşmassanız o da kovalamaz suçu zavallı hayvanlara atmayıın...birde bu korkuyu yaşamak çok marifet değil...
[Resim: 7903atamizindeyizby5hs7ii4.jpg]

“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
Bul

marifet demedik madam... sadece yaşasaydınız bilirdiniz. ben hayvanları severim çokta köpeğim oldu madam. bizim mahallede çok köpek vardı ister istemez bazılarıyla elektirikler uymuyordu...

Bak şimdi yanliş birşeyler var.Hayvan insanın tipine göre bakip saldirmaz mekan, zaman ve hayvanın piskolojisine bağlı.Ama mersinde pek köpek yok o yüzden ona basit geliyor.Peşine bir kere düssünde sen o zaman gör ilk yazandan farkin olmayacağina eminim

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İtiraf Ediyorum Bölüm Kuralları arachnanthe 0 2.221 13-04-2007, Saat: 0:33
Son Yorum: arachnanthe

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi