kış manzaraları

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.7/5 - 20 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kış manzaraları

.
pencereden baktığımda lapa lapa kar yağıyordu az önce. o kadar özendim ki şu anda dışarda olmaya. karanlıktan korkmasam, güzelce giyinip çıkardım dışarıya. ellerim ceplerimde, dilimde bir şarkı, yağan kar tanelerini ezmekten çekinircesine hoplaya zıplaya yürürdüm herhalde. kar bu hızla yağmaya devam ederse, sabah yaparım inşallah. bu gidişle çok uzak bir hayal olmayacak 14

her ne kadar karda yürüyemesem de, çok güzel kar resimleri buldum. onları ekleyeyim bari.

[Resim: 64833174ja9.jpg]

[Resim: 92759064ht8.jpg]

[Resim: 30249238dk0.jpg]

[Resim: 45325909go5.jpg]

[Resim: 80856837gy3.jpg]

[Resim: 85905091yd3.jpg]

[Resim: 43989546wu5.jpg]

[Resim: 27746529cz9.jpg]

[Resim: 77363252dc0.jpg]

[Resim: 50838068jo3.jpg]
kim o deme boşuna
benim ben.
öyle bir ben ki kapına gelen
baştan başa sen.   -özdemir asaf

ilk resim çok güzel eline sağlık

ama maalesef karda yürüme hayalimi gerçekleştiremedim. kar gece çok az yağmış, yerdeki azıcık kar da güneşin sıcaklığı karşısında pek fazla dayanamamış.

ben kışı ve soğuğu daha çok seviyorum galiba. beyazın o sonsuz dinginliği ve huzuru... müthiş bişey. ama bir yandan da ürkütücü de.

tek başına küçük ve zararsız olan kar taneleri milyonlarcası bir araya geldiğinde müthiş bir güce sahip oluyor. hiç her tarafınızın karla kaplı olduğunu düşündünüz mü? önünüzde alabildiğince uzanan geniş bir arazi... yolun sağı solu yolda dahil karla kaplı. gökyüzü bembeyaz... çevredeki evler, ağaçlar kardan bir palto giymiş sanki. ufuk çizgisi bile gözükmüyor, bembeyaz. ben böyle bir ortamda yolda kaldım, sivas' ta. 7-8 saat bir evin sahibi misafir etti bizi. anadolu insanı hala çok misafirperver ve alçak gönüllü. evinde olan yiyeceğini bize ikram etti, hizmet etti, en önemlisi bizi o karda kışta soba yanan tek odasına kabul etti. allah razı olsun, bu yaptıklarının karşılığı hiçbir şekilde ödenemez.

her kar yağdığında ben o aileyi hatırlar ve hayır dua ederim. ve hala da karda yürümeyi özlerim ve de karı çok severim.

[Resim: n7739441448394202497yl6.jpg]
kim o deme boşuna
benim ben.
öyle bir ben ki kapına gelen
baştan başa sen.   -özdemir asaf

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum