katkıda bulunalım

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.42/5 - 31 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
katkıda bulunalım

Sitemizin siz değerli üyelerine sesleniyorum.Siteye arada bir uğrayıp bakıp çıkmayın bu site hepimizin sitesi.Her şeyi müdürden adminden beklemeyelim hepimiz ilgilenelim.Paylaşalım paylaştıralım katkıda bulunalım yani.Herkez üzeriner düşeni yaparsa katılımın artacağını düşünüyorum.sitemizde 5000den fazla üyemiz var ama konu yazan konu paylaşana bakarsak belirli 10 kişiyi geçmiyo.Yani sitemizin 10 tane üyesi var gibi.İlgilendiğiniz ve ilgileneceğiniz için teşekkür ederiz
Zar Atmam Şansa İnanmam Ortada Bir Şans Varsa Onuda Ben Yaratırım...

afferım sınana guzel konu acmısın tebrık ederım senı13

teşekkürler sinan

Konu açtık sadece biz yazdık yine aynı kimse ilgilenmiyo bile buna çözüm üretmek lazım 5.550 üye yzanlar formla ilgilenenler aynı sayıyorum sayıyorum 10..11 omuyo diğer arkadaşlar sizler napıyosunuz üye olup kenara çekilmeyin kanular açın yorum yapın yani paylaşın siteye geliip aaa yine kimse yok diyip çıkıp gidiyosunuz bunun yerine bir konu açsanız paylaşım sağlasanız bence daha iyi olur sizden sonra gelenler de eminim ilgilenecektir.Sağ duyunuz için teşekkürler
Zar Atmam Şansa İnanmam Ortada Bir Şans Varsa Onuda Ben Yaratırım...

arkadaşım ii diyosun haklısın sölediklerinde savunuyorum ama sen temmuzda üye olmusun daha hala mesj sayın 62 önce sen bi başla devamı gelir. ilk zamanlar bende konu açardım ama baktım yorumlar yok insan ister istemez soğuyor bende arada giriyorum . ama bende rahatsızım sitenin böle olmasından . . . bence dediğim gibi yazı şiir güzellik yarışması düzenliyelim bunuda mail ile bildirelim herkese . . .
son yaprak düştüğünde ,son ağaç kesildiğinde, son akarsu kuruduğunda paranın yenmediğini anlayacaksınız....

Dizlerimin üzerinde yasamaktansa..Ayaklarimin üzerinde ölmeyi tercih ederim....

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi