Yorumları: 2.724
Konuları: 1.411
Teşekkür Puanı:
125
arkadaslar forumların amacı öğrenmek öğretmek bilgiyi paylasmaktır. forum kurallarında birinci maddemiz sudur
* Bu site gönüllü ve amatör katılım anlayışıyla fikir alış-verişi ve paylaşımlarda bulunulması için kurulmuştur.
"gönüllü" ve "amatör" bunlar karısılık beklenmeden sırf zevk aldıkları için bitakım işler yapan kişilere denir ben herzaman söylüyorum burda kimsenin ne rütbesi önemli nede rep yada karma puan olarak tabir edilen birnevi itibar seviyesi bunların hiçbirinin önemi yok
iyilik yap denize at balık bilmezse halik bilir demişler. sitenin en fazla gösterim alan konularında hiç yorum yok (100,000 den fazla gösterim) fakat insanlar o konulardan bişiler bulup bir fayda sağlıya biliyorsalar bu benim için yeterli
şimdi sizlere soruyorum ne işe uğrasıyorsunuz hangi meslektensiniz sosyal hayatınız varmı hobileriniz varmı sinemaya gidiyormusunuz kitap okuyormusunuz üniversitede hayatınız oldumu hiç yemek yaptınızmı maca gidermisiz yada bi takımın koyu bi fanatiğimisiniz, hiç bulunduğunuz şehrin dısında baska bir sehre gittinizmi oraların resimlerini cektinizmi, yada hiç gitmediğiniz bir şehri merak ettinizmi. İnternetin en büyük bilgi bankası googleyi hiç ziyaret ettinizmi ordan bilmediğiniz bişiyi aradınızmı.................. daha böle bircok soruyla devam edebilirim
ben elektrik teknikeriyim mesleğimde uzman olmasamda epeyi iyi durumdayım mesleki herhangi birkonuda bilgiye ihtiyacım varsa onu arar bulur bulmuskende baskasınada lazım olabilir diye buraya eklerim. fırsatım oldukca sinemaya giderim buyüzdende filimleri takip etmeye calısırım ve aynı zamanda sizlerlede paylasıyorum. acıkcası kitap okumak bana biraz zor geliyor tembellik ediyorum o yüzden kitaplar hakkında fazla bi bilgim yok üniversite okudum okulumuda burda cok iyi bi şekilde tanıttım yardıma ihtiyacı olan bircok kişi özel mesaj yolu iletişime gecti benle mersini tarif ettim yol gösterdim yapacakları ile ilgili buz pateni ve maket konusuna meraklıyım onlarıda elimden geldiğince anlattım hobi bölümüne bakabilirsiniz ........
ben bunları karsılık beklemeden yaptım kısacası yasamımdan parcalar aktardım buraya ve iki yıldır bu aktardıklarım ve buraya bişiler aktaran arkadaşlarla birlikteyiz burda tanısıp nice dostluklar olustu aşklar yasandı ve daha bircok sey
konu acmak demek sadece geyik yapmak demek değil insanlar geyik yapmak için forumları değil chat sitelerini tercih ediyor yada sadee geyik üzerine kurulmus forumarı bi süre sonrada burda seviye cok düşük gibi sikayetler etmeye baslıyor
neyse benim cenem düştü sabahakadar konusurum böle nasihat edermiş gibi siz bana bakmayım zaten anlıcak olan anlamıstır nedemek istediğimi
Yorumları: 2.275
Konuları: 513
Teşekkür Puanı:
26
sinan uzun zaman sonra aramıza donenlerden onceden yazamıyordu artık cafede işler azalmış aslında onun iiçin kötü bişe ama bol bol yazar artık D:
Yorumları: 1.260
Konuları: 1.018
Teşekkür Puanı:
12
Evet ben uzun bi süre yoktum ama ben çıkarken belki 3000 üye vardı ama daha canlıydı şimdiki durumu bakarsak.Bi arkadaşımda diyoki sen ne yapmışınki ben bu kadar yapmışım neden sen daha iyi yapmayı düşünmüyosunki.tıpkı ömer bey'in dediği gibi herkez kendi yaşntısından birşeyeler paylaşırsa zaten canlılık olur zamanında yrışmada düzenledik yapmadığımız birşey değilki illa yarışma diyorsanız bir daha yapılır yani neyse uzun lafın kısasını ömer bey anlatmış zaten fazla söze gerek yok..
Zar Atmam Şansa İnanmam Ortada Bir Şans Varsa Onuda Ben Yaratırım...
Yorumları: 533
Konuları: 205
Teşekkür Puanı:
13
bence "yarışma" demeden önce bir ömer' e sorun. çünkü kolay kolay yarışma düzenlemez diye düşünüyorum. daha önce düzenlenen şiir ve deneme yarışması bitene kadar epey yorulmuştu; gerek sponsor konusunda, "gerek yarışma ne zaman sonuçlanacak?" diye habire soran üyelerden bıkmıştı galiba.
nihayetinde bayağı uzun bir yarışma ve değerlendirme sürecinden sonra dereceye giren eserler belirlendi de konu kapandı.
yarışmayı hatırlamışken, kazanana verilen 1000 adet kitap basma hediyesi ne durumda? şu anda kaçıncı kitap basılıyorsur?
kim o deme boşuna
benim ben.
öyle bir ben ki kapına gelen
baştan başa sen. -özdemir asaf