neden bayanların ıstegı gıbı konusyoruz beyler

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1.87/5 - 23 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
neden bayanların ıstegı gıbı konusyoruz beyler

ufak yaz mustafa küfür ettin demiyoruz üslubunu biraz daha düzelt burdaki herkez kankan değil yanlış yorumlayabiliyorlar sölediklerini

ya msnde bı ıfade verıyodum ordan buyuk kalmıs karsımdakıne kavgada bıle kufretme fakat agzım bozuktur ona bıse demıyorum bunu herkes bılsın fakat kımsenın sahsına kufretmem burad bahsettıgım konu zaten cok nazık konusma onu dıyorum ben

neden konusurken hep bayanların ıstededıgı gıbı konusuyoruz neden aramızda konustugumuz gıbı konusmuyoruz

demişsin ya arkadaşım bayanlarda aralrında konuştukları gibi sizin yanınızada konuşmazlar...
kızlar arasında edilen muhabbetler vardır, erkekler arasında edilen muhabbetler vardır. bunların eşitlikle alakası yoktur biraz terbiye ve hoşgörüyle alakalıdır. yoksa insan kendini bilerek konuştuktan sonra herkezle muhabbetini pekala yapabilir.

ne diyeyeim ya zaman geçtikçe bazı şeyler normalleşiyor gözümüzde ama bir bayanla bir erkek oturupta herşeyi konuşup paylaşmayı istememli...

ah ah bu konu ne kadar arkalarda kalmıs böle 13

konu zaten gitmiş,mustafa bak konuları ne hale getirmişsin14)
[Resim: 7903atamizindeyizby5hs7ii4.jpg]

“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
Bul

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Erkekler sizce neden konuşmayı pek sevmez? gamze33 41 22.739 23-01-2009, Saat: 17:44
Son Yorum: BirolAkDAS

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi