söz konusu saç ise, 'geri'si teferruattır...

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.28/5 - 18 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
söz konusu saç ise, 'geri'si teferruattır...

'CUMHURİYET, FİKRİ HÜR, VİCDANI HÜR, İRFANI HÜR KADINLARIN ELLERİNDE AYDINLIĞA ULAŞACAKTIR'

son günlerde türban yeniden gündeme girerken bu resmi yayınlamayı uygun buldum. kesinlikle yanlıs anlasılmasın inancı için kapanan herkese saygım var kapanmanında bir usulu var "altı kaval üstü şişane" olmaz bu iş. ALLAH korkusundan ALLAH inancı içincı için usulunce kapananın basımın üstünde yeri var ama ister siyasi simge deyin ister mahalle baskısı deyin ister aile baskısı ister baska bişi ne derseniz deyin bu iş bu resimdeki gibi olmaz olursada o kapanmak sadece gösteriste olur ve emin olun acık birinden daha fazla laf yer hakkınaki eksi yöndeki düşünceler açık saçık giyinen bir bayandan çok daha fazla olur. benden bukadar gerisi sizin yorumlarınıza kalmıs

[Resim: 85491029lc9.png]

resim herşeyi anlatıyo zaten ne diyebilirim ki patroncum. ben biliyorum kendini bilmezlerin din adına dini nasıl kirlettiklerini . büyük bir vicdan sınavı veriyoruz milletçe ya toptan din diye başka şeylere tapan aptal bir insan yığını olacağız yada bu karalamaların içinden gerçek müslümanların atatürkçü aydın zihniyetiyle tamamen bağımsız aklı hür vicdanı hür ahlaklı onurlu bir millet olacağızz...
sınav büyük ve zorlu ayakta kalmak zorundayız...
sevgiyle kalın
İleride halkımızın,bunca ibret verici tecrübeden sonra gerçek dindarlarla din tüccar ve aktörlerini birbirinden ayırdedeceğini ümid ederim. Yoksa hep böyle geri ve ezik kalırız (M.Kemal Atatürk)

ömer zaten söylenecek sözleri söylemişsin,kim nasıl yorumlamak istiyorsa yorumlasın,zaten resim bakınca fazla yoruma gerek duyulmuyor...bu tür giyinenler çevremizde çok, alıştık onlara14)))bence asıl böyle giyinenler dikkat çekiyor,açıklara laf diyeceklerine bu tür giyinenlere baksınlar önce....
[Resim: 7903atamizindeyizby5hs7ii4.jpg]

“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
Bul

hehehhehee13 harbiden resim güzel denk gelmiş..Sağol dostum bu güzel post için...;) Çok güzel demişşsin.. Üstü şişhane-altı harbiden Kesh HANE....

bunlar aıle zoru ıle sacını kapatanlar ıste mını etek gıbı etek gıyenler var 13
yazık ya bunlar gıbıler yuzunden basörtüsünün anlamı kalmıyor bu hale getirenlere dua okuyup arkasından ufleyım tüüüüüüüüüüü

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi