Hepimiz Biriz

Tam Versiyon: "Ya Tuncay imza atarsa!"
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Middlesbrough, sergilediği performansla göz dolduran yıldız ismi Tuncay'ın Chelsea'ye imza atmasından korkuyor...
[Resim: 115189ad3.jpg]
Emanuel Pogatetz Middlesbrough'dan takım arkadaşı Tuncay'ın Chelsea'ye imza atma ihtimali olduğunu ifade edwerek bu durumun kendisini korkuttuğunu söyledi.
The Sun'da yer alan habere göre, A Milli Takım ve Boro'nun yıldız ismi Premier Lig'de sezonun ilk yarısında sergilediği performansla büyük beğeni toplarkan ligin yıldızlarından biri oldu ve fiyatı da 8 milyon pounda çıktı.
Spurs da 12 milyon pound değer biçilen kanat oyuncusu Stewart Downing'i takip ederken Boro'nun bu iki yıldızından 20 milyon poundluk bir gelir elde edebileceği ifade edildi.
Boro kaptanı Pogatetz: "Tuncay en iyi oyuncularımızdan biri. Anladığım kadarıyla Chelsea'nin teklifi çok ciddi ve O da bunu düşünüyor. Bu çok doğal çünkü onlar hem Şampiyonlar Ligi'nde hem de şampiyonluk yarışında. En iyi oyuncularımız hakkında her zaman spekülasyonlar olacaktır. Ama başarı için onları tutabilmemiz lazım. Her zaman satış yapmak iyi değildir."
bu arada The Sun'da yer alan habere gelen yorumlarda, Tuncay'ın olası bir Chelsea transferine taraftarın çok sıcak baktığı gözlendi.
Taraftar Fenerbahçe'nin eski yıldızına övgüler yağdırırken, bu transferle Abramovich ve Chelsea'nin en mantıklı harcamayı yapacağı yazıldı.