Hepimiz Biriz

Tam Versiyon: Hamile yengesini kaçırdı!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Diyarbakır’ın Silvan İlçesi’nde Fehmi Sağlam, 2 aylık hamile yengesi 20 yaşındaki Necla Sağlam’ı altınları ile birlikte kaçırdı.
Diyarbakır’ın Silvan İlçesinde Feridun Mahallesi Şehitlik Sokakta yaşayan 22 yaşındaki Nezir Sağlam, bir hafta önce askerliğini tamamlayarak evine döndü. Nezir Sağlam döndüğünde acı bir sürprizle karşılaştı. Sağlam, 19 yaşındaki kardeşi Fehmi Sağlam’ın 2 aylık hamile eşini altınlarıyla birlikte kaçırdığını öğrendi. Aynı zamanda asker kaçağı olan Fehmi Sağlam’ın, yengesini silah zoruyla 6 bin YTL değerindeki altınlarıyla kaçırdığı bildiriliyor.
Bir hafta önce Kocaeli Derince Askeri Hastanesi’nde vatani görevini tamamlayarak Silvan’a dönen Nezir Sağlam, “Benim eve dönmemden 2 gün önce, kardeşim Fehmi Sağlam evime gelerek eşimin başına silah dayayıp evdeki 6 bin YTL değerindeki altınları da alarak kayıplara karıştı. Daha önce eşim ile kardeşimin arasında bir duygusallık yaşandığına inanmıyorum. Kardeşim eşimi kaçırırken küçük kız kardeşim görmüş, kardeşim eşimin kafasına silah dayayarak, alıp götürmüş. Şimdi nerede olduklarını da bilmiyoruz. Aile fertleri tarafından her yerde aranıyorlar. Kardeşim asker kaçağıdır. Bir an önce bulmalarını istiyorum” dedi.
Nezir Sağlam, Silvan ilçe Emniyet Müdürlüğüne başvururken, kayıplara karışan Fehmi Sağlam’ın yakalanması için çalışmalar sürüyor.