Hepimiz Biriz

Tam Versiyon: site görevinden alınmamızın nedeni sadece burda
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
yöneticilerin zam talebi.1 site müdürü arachnanthe nin biz yöneticileri görevlerimizden çıkarma nedeni talep etmiş olduğumuz cüzii miktarlardaki zam yüzünden işte o dilekçe 1


Değerli adminlerimiz. Herkesin bildiği gibi bütün dünya global krizden etkilendi. Bütün dünyadaki bankalar büyük bir kredi krizinin içindeler…

Devlet yöneticilerimizin söylediğinin tam aksine ülkemiz bu krizden olabileceğinin en fazlası ile etkilendi. Tabiî ki böyle bir durumda formumuzunda etkilenmemesi mümkün değil. Büyük ihtimal ile reklam gelirlerinde gözle görülür bir azalma vardır.

Biz forum yöneticileri de bu durumdan fazlası ile etkilendik..Aldığımız 2.000 $ maaş bu şartlarda bize yetmemektedir.

Aldığımız maaş yetmiyormuş gibi her şikayet edilişimizde kestiğiniz ödeneklerle birlikte elimize yeteri derecede para geçmemektedir. Özellikle bu durumdan en fazla zarar gören kişiler olarak neredeyse ay sonunda size karşı borçlu duruma düşmekteyiz.


Moderatör arkadaşlarla ortak olarak aldığımız karara göre maaşlarımıza %100 zam talep etmekteyiz.



Tabiî ki bazı mod arkadaşların sorumlu olduğu bölüm sayısı diğerlerinden fazla. Bölümlerine alakalarıda belki yeterli görülmeyebilir. Her moderatör yaşı,mesleği ve düzenli gelirine göre de değerlendirmelidir.


Aşağıda sunacağım listede kendi düşünceme göre modların alması gereken maaş tavsiyemin kabul göreceğinden hiç şüphem yok…..


hayali : 38 yaşında. Textil Mümessili. İşleri kötü.. Moderatör maaşından başka geliri yok. Forumda çok faal. Online süresi yüksek ve foruma sadık biri. Forumda hiç öyle kavga falan çıkarmaz.
Tavsiye edilen maaşı : 5.000 $

emrecan : 25 yaşında. Güvenlikçi. Ortalama bir gelir sahibi. Forumda hiç çalışmayan yöneticilerden biri. Tembel mi tembel. Zaten rapidshare puanları ile hayatını rahatça idame ettirebilir.
Tavsiye edilen maaşı :0 $

gamze33 : 24 yaşında. Parasız pulsuz. Çalışkan bir yönetici. Forum kurulduğundan beri foruma en fazla katkı sağlamış kişilerden biri. Biraz delidolu bir yapısı var ama olsun.
Tavsiye edilen maaşı : 4.500 $


gR££n : 22 yaşında. Bilgisayar İşletmeni. Çok akıllı, çok çalışkan, herkes tarafından sevilen bir yönetici. Ekonomik krizden fazlası ile etkilenen yöneticilerden. Aslında maddi durumu iyi ama, fazla para göz çıkarmaz.
Tavsiye edilen maaşı : 4.000 $


civanperçemi : 27 yaşında. Öğrenci. Bilgisayar eğitimi alıyor. Aramızda paraya en fazla ihtiyacı olanlardan biri. formdan aldığı maaş okul masraflarını bile karşılamıyor. Yaşının genç olması nedeniyle paranın kıymetini henüz anlamış değil. Maaşındaki ufak bir değişiklik ona yetecektir.
Tavsiye edilen maaşı : 3.000 $


yasemen : 24 yaşında. Öğrenci. Fourumda sevilen yöneticilerden biri. Forum için elinden geleni yapmaya çalışan bir yöneticimiz. Çok varlıklı bir ailenin evladı. Geleceği de çok parlak olduğu için öyle zammış falan umunda olmaz. Kendisine sembolik bir maaş verilmektedir. Sırf hatırı kırılmasın diye o da.
Tavsiye edilen maaşı : 10 $


nemesis: arkadaşımız 22 yaşında. Öğrenci. Para pulda gözü yok. Forumda belkide sevmeyeni hiç yoktur. Başarıları saymakla bitmez. Ama bu yöneticilik işini sadece ve sadece hobi için yapmaktadır. Dolayısı ilede mod lara yapılması beklenen zamma şiddetle karşı çıkmaktadır.
Tavsiye edilen maaşı : 2.000 $


mustafa: Aldığı maaşın azlığından en fazla şikayeti olan yöneticilerden biri. Rakı parasına bile yetmeyen maaşına isyan etmek üzere. Hatta sırf bu yüzden kendini derbeder ilan ettiği söylenir. Ne yapsın ki forumun kahrı anca böyle çekilir.
Tavsiye edilen maaşı. 1 ay=30 gün X 1 Şişe Büyük Rakı biz şuna 4.000 $ diyelim

sonuç : hepimiz görevlerimizden atıldık 10
Bazı üyelerimiz aldığımız yada talep ettiğimiz maaşları yüksek bulabilirler. Ama inanın ki Türkiye'nin en büyük internet oluşumda yönetici olmak sizin bildiğiniz kadar kolay değil

müdürün bizim hakkımızdaki görüşleri ( kendi ağzından çıkmıştır bu sözler )1
ben anladım mevzuyu tamam sölüyom
*hayırsız ve tembel gamze33
*cok laf hiç iş mustafa
*umursamaz civanpercemi
*asker birol
*birol akdas
*oyuncu oyunbozan nemesis sınavları bitmez
*aksaraylı bitane vardı emrecan
*kadın kolu baskanı görünmez ablacık yasemen
*çok laf az iş Mustafa ya uyan gR££n
* hayali desen siteye girerse süpriz bende bilmiyom
*hadi başka kapıyaaaaaaa
oldu canım benim memlekette askari ücret bürüt 666 tl devlet %4 zam yapıyo bu halk sizi linc eder

kanunen mazeretsiz 3 gün gelmezsen hiç bi hak taleb edemeden işten atılırsın
ki tüm yöneticiler aylar olmus buralara uğramayalı kapıya kilit vurduk haberiniz yok

hem sen avans aldığın repleri geri veer bakayım artık işine son verdim.
sen bizi göreve yeniden alma bak çalışanları nasıl kaçırıyom burdan13

ayrıca reklamladan aldığın paranın haddi hesabı yok 1


senin yüzünden 2 kat yaşlandık 13
musti muhasebeciyi kandırıp tüm paraları almıs sonrada senin yanında yemiş tüm parayı

len kaıya kilit vurduk kimse yok burda kimi kacıracan
(04-07-2009, Saat: 21:56)arachnanthe yazdı: [ -> ]musti muhasebeciyi kandırıp tüm paraları almıs sonrada senin yanında yemiş tüm parayı

len kaıya kilit vurduk kimse yok burda kimi kacıracan

bende diom nie musti bana hiç para harcatmıyo hep kendisi veriyo 13 demek onlar senin paralarındı 13
Sayfalar: 1 2