Hepimiz Biriz

Tam Versiyon: RegCure Registry Cleaner
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.

[Resim: regcuretismall.jpg]

Kullandığımız programların sabit diskimizde tuttuğu yer ve bu programların kullandığı RAM ile orantılı olarak sistemimizin gittikçe yavaşladığına şahit oluruz. İlk başta akla gelen çözüm bu programları silmektir. Fakat çoğu programı silmemize rağmen sistemimize yerleşen bu programa ait yazılımlar sistemimizi eskisi gibi meşgul etmeye devam eder.

Asıl çözüm ise programın tamamını sistemimizden def etmekten geçer. Bu kovma işleminin anahtar noktasıda Kayıt Defterinde yapacağımız temizlik işlemidir. RegCure programı bu temizlik için sırasını bekliyor.



Sisteminizde yaptığı tarama sonucu gereksiz dosyalardan kurtulmanızı sağlayan program ayrıca hasarlı dosyaların da icabına bakmasını biliyor. İçerisinde bulundurduğu Manage Startup yazılımı ile sisteminizi açarken gereksiz çalışan programları düzenleyip açılış süresini de oldukça makul seviyelere indirebilirsiniz. Kayıt Defterini kurcalamaktan kaçınan kullanıcılar için düşünülen Kayıt Defteri Yedekleme seçeneği ise oldukça kullanışlı bir seçenek.

Kolay kullanımı ve basit arayüzü ile RegCure bilgisayarınızdaki temizlik için sizlere çok yardımcı olucak.





İNDİR