Hepimiz Biriz

Tam Versiyon: Demet AKALIN
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Demet AkalinDördüncü albümünüz "Banane" ile çok başarılı bir çıkış yakaladınız. Bu,yeni albümünüz "Kusursuz 19"la da devam edecek gibi...Siz bu albüm için neler söyleyeceksiniz?

"Kusursuz 19" adından da anlaşılacağı gibi 19 şarkıdan oluşuyor.Benim için hepsi birbirinden güzel şarkılar. Niye bu kadar çok fazla şarkı koydum? Çünkü hiçbirine kıyamadım atmaya.Çıkanları da bir sonraki albüme saklıyorum artık. Güzel oldu, bir de hep yeni, genç insanlarla çalıştım.Bir de Ersay Üner var; bana beş senedir sahnede eşlik eden müzisyen arkadaşımız, son üç albümdür onunla frekansımız çok iyi tuttu. "Afedersin"in de söz yazarı o.Geçen albümlerde de güzel şarkıları vardı.Bu albümde on tane şarkısı var.
Repertuarı oluşturmak ne kadar sürdü?
Ben zaten "Banane" albümünde repertuarı toplamaya başlamıştım.Şimdi bile mesela bir sonraki albümüm için Ersay'dan güzel şarkıları alıp, sakla bunları diyorum.Bu biraz şeyle alakalı; başarı geldikçe böyle insan daha bir hırslanıyor, daha güzel şeyler yapmak istiyor.Tabii ki güzel şarkıları kaçırmak istemiyorum. O yüzden de onları bir saklama durumum var yani; bu kimseye gitmesin diye 14)
Hareketli şarkılar mı ağırlıkta albümde yoksa slowlar mı?
Hareketliler daha fazla ama çok güzel slowlarım da var.Kışa da inanılmaz güzel slowlara klipler çekeceğim ama "Afedersin"in tantanası bayağı sürdüğü için şu aralar o yüzden devam eder diye düşünüyorum. Ama on beş, yirmi gün sonra bir klip çekip, bir ay sonra Kral Tv'de de ilk kez yayına veririz diye düşünüyorum 14)
İnşallah...Hangi şarkıya gelecek klip?
Ben "Herkes Hakettiği Gibi Yaşıyor" diye çok güzel bir şarkım var. Onu düşünüyorum ama biraz da tabii
http://www.demetakalin.net web sayfama gelen mailler belirleyecek klip şarkısını. Hayranlarım da daha çok "Mantık Evliliği"ni istiyor, sonra "Herkes Hakettiği Gibi Yaşıyor" a klip çekmemi istiyorlar.Ama ben her zaman önce kendi iç sesimi dinlediğim için yüksek ihtimal "Herkes Hakettiği Gibi Yaşıyor" a gelecek sıradaki klip ondan sonra da diğer şarkılarıma klip çekmeye devam edeceğiz.


Demet AkalinSizin de bir mankenlik geçmişiniz vardı.Sonrasında bu derece başarı elde ettiniz ve bu sene sizin de bildiğiniz gibi Gizem Özdilli, Aysu Baceoğlu gibi mankenler de albüm çıkardı.Onların albümleri için neler söyleyeceksiniz?

Bana ne olur artık mankenlikle ilgili soru sormayın çünkü o benim sadece eski mesleğimdi, saygı duyuyorum. Güzel paralar kazanmıştım sadece benim için güzel bir anı olarak geçmişte kaldı.Ama şimdi fiziğimi de koruduğum için şimdi bile mesela çıksam podyuma götürürüm işi 14)) ama ne olur bana onları sormayın çünkü ben bilirkişi değilim.
O zaman birazcık evlilikten konuşalım...Tekrar hayırlı olsun. Nasıl gidiyor evlilik?
Teşekkür ederim...Güzel, zaten biz beraber yaşıyorduk. İlişkimizin sonu zaten evliliğe gidiyordu ama biz böyle sürpriz yapıp evlendik. Çünkü öbür türlü çok tantana olacaktı. O da işin heyecanını kaybettiriyor açıkcası...Yok nikah şekerleri, davetiyeler falan derken belli bir süre sonra raydan çıkıyorsun. O iki yüz elli, üç yüz kişi ondan sonra sekiz yüz kişi,bin kişi...Çok masraflı olacaktı 14)) Bu işin şakası tabii ki; hiçkimseye haber vermeden evlenmek bizim için daha sağlıklı oldu diye düşünüyorum.
Son olarak dinleyicilerinize neler söylemek istersiniz?
Bütün yaptıklarım kendi web sayfamda yer alıyor, oradan beni takip edebilirler. Ben işimi gerçekten çok seviyorum ve çok severek yapıyorum onun için de daha çok güzel şarkılar dinleyecekler benden. Hani öyle evlendi de kopacak mı acaba diye böyle hiçbir kaygıları olmasın 14)) Çoğu insanın kaygısı o çünkü... Acaba ne olacak, ne yapacak, bırakır mı? diye düşünmesinler. Daha çok güzel şarkılar yapacağım.Bütün Kral'cıları öpüyorum 14


alıntıdır...
süpersin demet seni seviyoruz