Hepimiz Biriz
Burçlara göre hediye seçimi - Baskı Önizleme

+- Hepimiz Biriz (https://www.hepimizbiriz.com/forum)
+-- Forum: KADINCA (https://www.hepimizbiriz.com/forum/Forum-KADINCA-166)
+--- Forum: Astroloji (https://www.hepimizbiriz.com/forum/Forum-Astroloji-207)
+--- Konu Başlığı: Burçlara göre hediye seçimi (/Konu-Bur%C3%A7lara-g%C3%B6re-hediye-se%C3%A7imi-1040)



Burçlara göre hediye seçimi - crazy34 - 16-03-2007

Koç
zodyak'in ilk burcu, coskulu, atesli, sabirsiz koç burcunun abartili zevkleri vardir. onlara daha sonra kullanilacak degil de hemen kullanabilecekleri bir armagan seçmelisiniz. kirmizi, sari gibi canli renklerde bir kazak, bluz, atki, siradan olmayan bir kravat, kemer, esofman türü giysiler alabilirsiniz. otomobil onlarin hayatlarinin bir parçasi oldugu için her çesit otomobil aksesuari düsünebilirsiniz. telesekreter, walkman, teyp, kahve makinesi onlar için kullanisli hediyelerdir.


Boga
rahatina, evine, maddeye düskün dogalliga önem veren boga burçlarina; saglam, dayanikli ev esyalari, hediye çeki, pahali bir yerde aksam yemegi daveti çok uygundur. dokunma duygulari çok gelismis oldugundan ipek, kadife, yün gibi kumaslardan yapilmis giysileri çok begenirler. renk olarak yesil, toprak renklerini tercih ederler. mavi ve pembe de favori renkleri arasindadir. her çesit saksi ve balkon bitkileri, buket olarak da kirmizi karanfil sunabilirsiniz. bir kutu çikolata, egzotik bir parfüm, çesitli biblo ve heykeller uygun hediyelerdir.


ikizler
degisken iliskilere pratik yasami kolaylastiran esyalar düsünebilirsiniz. hemen herseye ilgi duyduklarindan onlara hediye seçmek kolaydir. okumayi çok sevdiklerin her tür kitap ilgilerini çekecektir. rahat spor giysiler, modern aksesuarlar, günes gözlükleri, kosu ayakkabilari, sürücü eldiveni onlara göredir. satranç takimi veya bilgisayar oyunlari da ilgilerini çekecektir.


Yengeç
evcimen, duygusal yengeçlerin, kalplerine armagan olarak girebilirsiniz. hatirlanmak çok hosuna gidecektir. ona evinizde bir yemek vermek de hosuna gidecektir. yemek, tarih, dekorasyon kitaplari ilgilerini çekecektir. günlük, resim albümü, gümüs bir çerçeve, gümüs ayna, tepsi, kristal bardaklar onlara verilebilecek hediyelerden bazilaridir.


Aslan
klas olan seylere düskün aslan burcuna alacaginiz armagani yaldizli bir kagida sarmalisiniz. onlar gösterisli ve havali seyleri severler. altin ve altindan yapilan her hediye aslan burcunu etkileyecektir. mücevher kutusu, altin kaplama süs esyalari, kaliteli parfüm ve kokular, günes gözlügü, spor çantalar, kemer, degerli anahtarliklar aslan burçlari için ideal hediyelerdir. tüm sicak ve canli renkleri severler.


Başak
titiz basaklar için hediye degerli ve kullanisli olmalidir. onlara hediye çeki de verebilirsiniz. giyimde pahali ve sade olanlari tercih ederler. sik lame gece ayakkabilari, terlikler, sapka, ipek esarplari da begenirler. mavi kazak, süveter, gömlek, koyu renk bir kravat da ilgi çekecektir. her çesit saksi ve balkon bitkileri, çok amaçli çantalar, antika hali ve kilimler, boya takimlari da uygun hediyelerdir.


Terazi
venüs yildizinin güzelligi ve anlayisi, terazi burcuna hediye alacaksaniz, antikaci magazalari ve egzotik esya satan yerleri dolasmaniz uygun olur. fildisi biblolar, antika vazo, çin porselenleri, gümüs küçük biblolari seçebilirsiniz. bazen klasik bazen de cesur kesimli, teshir edici kiyafetleri severler. suni ipek, saten, deri giysiler onlara göredir. Fransiz sampanyasi, çakmak, sik bir sümen de hoslarina gidecektir.


Akrep
gizemli ve müskülperest akreplere armagan seçmek zordur. kisisel meraklarini ve ilgilerini arastirmalisiniz. her çesit mücevherden hoslanir. kirmizi karanfil, ates çiçegi ya da kirmizi güllerden bir demet de sunabilirsiniz. siyah inci kolye de akrep kadinlarinin ilgisini çekecektir. kirmizi siyah renkler agirlikli olmak kaydiyla iç çamasirlari, esarplar, gece elbiseleri de hoslarina gider. doga üstü konularla ilgili kitaplar da alabilirsiniz.


Yay
gezgin. maceraperest daima genç ruhlu yay'lar bir çok konuya ilgi duyarlar. degisik armaganlar onlarin hosuna gidecektir. dogumgününü umulmadik bir sekilde kutlamaniz onun çok hosuna gidecektir. giysi düsünüyorsaniz koyu lacivert ve mor hoslarin gidecektir. bu burcun insanlarinin çogu hayvanlari çok sever. küçük bir kedi yavrusu, kus ya da bir balik akvaryumu da hediye edebilirsiniz.


Oglak
tutarli ve kuralci oglak burçlarina kullanisli ve uzun zaman isine yarayacagi seyler düsünmelisiniz. her tür şık ve kullanisli büro malzemesi hoslarina gidecektir. her ortamda ciddi ve uyumlu giyinirler. renklerden kahverenginin tüm tonlarini ve yesili severler. ayakkabi, deri para çantasi, el çantasi, satranç takimi, fotgraf albümü onlara alabileceginiz hediyelerin basinda gelir.


Kova
entellektüel ve renkli kisilik sahibi kova burçlarina özellikle zeka ile ilgili armaganlar seçin. son model hesap makineleri, dijital saatler, masa üstü ve büro malzemeleri ve her çesit elektronik esya. son çikan parfümler, modern fotograflar, degisik biblolar, bilimkurgu, fantastik, uzay veya astronomi, psikoloji ile ilgili kitaplar hediye edebilirsiniz. alisilmadik sert ve vahsi giyim tarzlari vardir. mavi, gümüs, beyaz favori renkleridir.


Balık
yumusak balik burcu insaninin güzellik duyusu çok gelismistir. balik burcu kadini güzelligini mücevherleriyle tamamlar. gümüs taki ve platinleri sever. ipekli ve saten iççamasirlari, gecelikler veya gece kiyafetleri ilgilerini çekecektir. likör, sarap gibi içkiler, bar aksesuarlari, denizcilikle ilgile herçesit aksesuar da balik burcu beylerini etkiler. cep TV'si, film cd'leri, fotograf makineleri de ilgilerini çekecektir.