![]() |
|
bu haftaki ikinci röpörtaj konuğumuz gren - Baskı Önizleme +- Hepimiz Biriz (https://www.hepimizbiriz.com/forum) +-- Forum: HEPİMİZ BİRİZ RAHATLAMA MERKEZİ (https://www.hepimizbiriz.com/forum/Forum-HEP%C4%B0M%C4%B0Z-B%C4%B0R%C4%B0Z-RAHATLAMA-MERKEZ%C4%B0-115) +--- Forum: hepimizbiriz.com Röpörtaj Bölümü (https://www.hepimizbiriz.com/forum/Forum-hepimizbiriz-com-R%C3%B6p%C3%B6rtaj-B%C3%B6l%C3%BCm%C3%BC-141) +--- Konu Başlığı: bu haftaki ikinci röpörtaj konuğumuz gren (/Konu-bu-haftaki-ikinci-r%C3%B6p%C3%B6rtaj-konu%C4%9Fumuz-gren-12028) |
bu haftaki ikinci röpörtaj konuğumuz gren - asi cafe - 19-12-2008 hepimizbiriz: mustafayla olan böyle oluyo şaşırmayın tuğç£ : hehe tuğç£ : ![]() hepimizbiriz: gren merhaba tuğç£ : hazır deilsen tuğç£ : başka zaman da yaparız tuğç£ : ![]() tuğç£ : mrb hepimizbiriz: nasılsın tuğç£ : tşkler ii yim sen ? hepimizbiriz: bende iyi olcam inşallah tuğç£ : hayırdır hepimizbiriz: karşımda sen varsın hepimizbiriz: daha ne olsun tuğç£ : karkma bişe yapmam hepimizbiriz: ![]() tuğç£ : heycanlısın galiba hepimizbiriz: sana öyle gelmiş sende olmasında tuğç£ : heh hepimizbiriz: seni biraz tanıyalım önce hepimizbiriz: bende ona gere gardımı alıcam tuğç£ : wayy taktik diyosun hepimizbiriz: evt tuğç£ : adım tuğçe tuğç£ : trabzonluyum ama van doğumluyum tuğç£ : memur bi aileden dolayı tuğç£ : yeter mi cnm tuğç£ : ![]() hepimizbiriz: yetmez bu kadar bende biliyom hepimizbiriz: okurlarımıza hitap et biraz hepimizbiriz: sen neiş yapıyon nerde oturuyon hepimizbiriz: yaşın kaç tuğç£ : ben öğrenciyim ökulöncesi öğretmenliği 2. sınıf öğrencisiyim tuğç£ : ama sözleşmeli olarakda anaokulunda öğretmenlik yapıorum tuğç£ : 19 yaşındayım 20 olcak tuğç£ : 14 şubatta tuğç£ : hedie alırsanız yok demen hepimizbiriz: ondan önce senin bana alman lazım tuğç£ : hadi ya neyse alma sen kalsın bende almıyım tuğç£ : kriz var tuğç£ : ![]() hepimizbiriz: bu arada 30 aralık doğum günüm tuğç£ : heh burdanda reklamı yaptın hepimizbiriz: neyse devam edelim tuğç£ : ![]() hepimizbiriz: ![]() tuğç£ : edelim hepimizbiriz: edicez tuğç£ : eee tuğç£ : ![]() hepimizbiriz: tuğçe hepimizbirize nasıl katıldın tuğç£ : tamamen zorla oldu diebilirim tuğç£ : mumyac abimiz sağolsun illa üye ol die tutturdu kıramadım bende hepimizbiriz: sağolsun mumyac tuğç£ : yani yani hepimizbiriz: nasıl buldun sitemizi beğeniyomusun hepimizbiriz: varsa beğenmediklerin nelerdir tuğç£ : site çok geniş kapsamlı gayette güncel konular işleniyo tuğç£ : güzel emeği geçen herkese tşkler hepimizbiriz: sitede ilk kimi tanıdın ve tanışmanızdan bahsedermisin tuğç£ : sitede ilk dediğim gibi mumyac abiyi tanıdım oda samsundan tabi biz grup halinde geldik kübra vs. bir kaç ark daha vardı tuğç£ : sonra ortama alışınca heerkes sitede bi yer edindi kendine hepimizbiriz: en samimi olduğun kişiler kimlerdir tuğç£ : sitedeki herkesle konuşuyorum ama samimiyet konusunda yasemen ve esraa diebilirim öncedende tanıyodum onları çünkü ama zamanla herkesle dioloğa girdim tuğç£ : aaa bide umut var tabi tuğç£ : ![]() hepimizbiriz: sitede şu şöyle olsa daha güzel olurdu dediğin bişey varmı tuğç£ : ewtt var bu konuda ömerlede çok inatlaşıyoruz sitede üye olmadanda konulr görülüyo böyle olmasın diyom yok illa böyle olcak dio tuğç£ : bende tmm diom hepimizbiriz: evt site hakkındaki görşlerini aldım sanırım hepimizbiriz: birazda özel hayatına giriyim terleteyim seni biraz tuğç£ : fazla konuşmam hepimizbiriz: aşk varmı diye sormuycam çünkü sağır sultan bile duydu tuğç£ : ![]() hepimizbiriz: mustafa ile nasıl tanıştınız tuğç£ : inan hatırlamıyorum desem yeridir tuğç£ : ama radyoda konuşuyoduk hepimizbiriz: hatırla lütfen hepimizbiriz: evt tuğç£ : öğl gelişti hepimizbiriz: bu kadar geçiştirici cvplar verme kapsam lütfen hepimizbiriz: nasıl başladınız tuğç£ : güzel soru küçük bi oyunla başladık türk filmi gibi tuğç£ : kızar belki anlatırsam ondan anlatmcam hepimizbiriz: kusura bakmayın hepimizbiriz: anlatıcaksınız onun kızacak tarafımı kalmış tuğç£ : dettt hepimizbiriz: arkadaşlar mustafayı sitede tanımayan yoktur hepimizbiriz: kızlar bilhassa tuğç£ : öhööö hepimizbiriz: çünkü her kıza askıntı olmuştur tıpkı tuğçeye olduğu gibi hepimizbiriz: evt nasıl tanıştınız neydi bu oyun tuğç£ : ewtt aslında kısmen haklısın özellikle kızlar ii tanır bende onu bu kızların birinden kurtarmak için bu oyuna başladık hepimizbiriz: kimdi o kız kimden kurtardın hepimizbiriz: ve neden tuğç£ : sevgili olmadığımız halde öğle davracaktık bi süre radyoda öğle davrandık tuğç£ : sonra ben yeter dedim ayrıldık dielim dedim tuğç£ : yok demiyelim dedi hepimizbiriz: şok şok şok hepimizbiriz: mustafa aşık olmuş tuğç£ : teklif etti kabul etmedim tuğç£ : ![]() hepimizbiriz: sonra neden ettin tuğç£ : aradan 1_1.5 hafta geçti yine etti yani zaten hep diyoduda adam akıllı etti tuğç£ : tmm dedim hepimizbiriz: kızın adını alamadık tuğç£ : yok isim yok hepimizbiriz: ben veriyim o zaman tuğç£ : ben bile bilmiyom çünkü tuğç£ : ![]() tuğç£ : verme tuğç£ : sende verme hepimizbiriz: neden vermiyim hepimizbiriz: bence bi sakıncası yok tuğç£ : ya bitmiş gitmiş sey deşmeye gerek yok tuğç£ : isimde verme hepimizbiriz: peki öyle diyosan öyle olsun tuğç£ : isim verirsek mustafanın çok kızcağını biliyorum ondan gerek yok tuğç£ : ![]() hepimizbiriz: tmm daha fazla deşmeyelim bilenler zaten heman anlayacaklar tuğç£ : ewtt yeter bu kadar özel hayat hepimizbiriz: devam ediyoruz hepimizbiriz: mustafayla tanıştınız çıkmaya başladınız bi oyunda olsa sonuçta gerçeklşti hepimizbiriz: sanırım evlilik yolunda ilerliyosunuz tuğç£ : ya kimse bi süre sonra ayrılcam die biriyle çıkmas bunu sende çok ii bilirsin tuğç£ : ileriyi düşünüyos tabide tuğç£ : zaman hepimizbiriz: o zaman ne zaman dünürlüğe gelicez diyelim hepimizbiriz: ve sizin düşündüğünüz bi evlilik tarihi varmı tuğç£ : o zaman uzun zaman sonra olursa olur en azından 3 yıl var tuğç£ : ama zaman işte ne olcağı belli deil tuğç£ : sen söyle bakim bu çocuk beni seviyomu hepimizbiriz: çelişkili cevaplardan da anlaşıldığı gibi bu iş fazla uzun sürmez arkadaşlar tuğç£ : arkadaşısın anlatır sana tuğç£ : ewtt cvp bekliyorum hepimizbiriz: bu çocuk seni seviyomu valla seviyo galiba gördüğüm va anladığım kadar hepimizbiriz: çünkü layt oldu çıktı baksana senden izinsiz nsn ye bile girmiyo tuğç£ : tuğç£ : korkar benden hepimizbiriz: bu yazıdan sonra ben bir şey diyemicem hepimizbiriz: arkadaşlar gördüğünüz gibi mustafa aslında tam bir layt erkek tuğç£ : yok öğle bi sorunumuz yok msn konusunda hepimizbiriz: çocukları severmisin tuğç£ : ama çok kıskanç tuğç£ : yani yani mesleğim gereği seviyorum hepimizbiriz: evlendiğinizde kaç çocuk düşünüyosunuz tuğç£ : allahım ya hepimizbiriz: lütfen cevap alalım tuğç£ : bi evlenelimde uzun bi süre çocuk yok hepimizbiriz: mustafa bu konuda bana hep en az altı olucak der tuğç£ : neee mustafa bittin sennnn hepimizbiriz: sanırım senin için byramda samsuna geldi hepimizbiriz: birlikteliğiniz nasıl geçti tuğç£ : ewtt samsuna geldi ama benim için geldi denmez tuğç£ : çünkü oda buralı tuğç£ : samsun yani tuğç£ : ailesi burda tuğç£ : bende vesile oldum gibi bişe hepimizbiriz: ben mustafayı tanıdım tanıyalı hiç samsuna gitmedi neden gitmiyosun dediğimde ne gitçem ya para gidiyo derdi hep hepimizbiriz: bu arada mustafa aşırı derecede cimri biridir tuğç£ : bu konuda yorum yok tuğç£ : ![]() hepimizbiriz: ne oldu da birden memleket sevgisi dooldu içine tuğç£ : walla bilemicem hepimizbiriz: peki nasıl geçti birlikteeliğiniz tuğç£ : yani güzeldi tuğç£ : sinamaya götürcektim söz vermiştim tuğç£ : tuğç£ : yer bulamadık tuğç£ : bizde kafede oturduk tuğç£ : soğuktu zaten hepimizbiriz: sen gelmeyi düşünüyomusun tuğç£ : yani yazın olabilir direk gebze olmasada her yaz istanbula gidiyoruz hepimizbiriz: boş zamanlarını nasıl değerlendiriyosun tuğç£ : boş zamanım yok gibi bise tuğç£ : çalıştığım okul uzak araba yoruyo sabahta çok erken kalkıyorum tuğç£ : akşamda tavuk gibi hemencik uyuyorum tuğç£ : ![]() hepimizbiriz: allah kolaylık versin tuğç£ : ama genelde nete takılıyorum ve resim çerçeve v.s işlerle uğraşıyorum tuğç£ : sağol hepimizbiriz: ve röpörtajımızı burda bitirirken son olarak sözü sana bırakıyorum söylemek istediklerin nelerdir tuğç£ : yani burda güzel dostluklar kurduk inş.hiç bozulmas ilgilerinden dolayı herkeze teşekkür ederim hepimizbiriz: evt arkadaşlar tuğçe arkadaşımıza bizimle paylaşımlarından dolayı teşekkürler ve hayatta başarılar diliyorum bir başka röpörtajda görüşmek üzere hoşçakalın Cvp: bu haftaki ikinci röpörtaj konuğumuz gren - arachnanthe - 20-12-2008 cık olmadı ben bu röpörtajdan flash haberler bekliyodum cıkmadı sinan heyecen yaptın galiba soramamısın soruları mustafadanmı korktun yoksa
Cvp: bu haftaki ikinci röpörtaj konuğumuz gren - mustafa - 20-12-2008 roportajı becerememişin sinan ![]() olmadı yanı roportaj dedımı ben omerı bılırım Cvp: bu haftaki ikinci röpörtaj konuğumuz gren - efsane191905 - 20-12-2008 ikinciyede ömer abi yapar artık
Cvp: bu haftaki ikinci röpörtaj konuğumuz gren - nefemis - 20-12-2008 yaaaa, neden bu kadar yükleniyorsunuz ki? gözünün kesiyorsa, çıkın ortaya, yapın röportajınızı, görelim biz de... sinan, cesaretin ve emeğin için sağol. ( ama keşke biraz hazırlık yapsaydın ya ![]() . eksik kalan alanlardaki soruları yazın, green de cevaplasın... ( nasıl çözüm ama! ) |