Hepimiz Biriz
Tüyler ürperten olay - Baskı Önizleme

+- Hepimiz Biriz (https://www.hepimizbiriz.com/forum)
+-- Forum: GÜNCEL (https://www.hepimizbiriz.com/forum/Forum-G%C3%9CNCEL-11)
+--- Forum: HABERLER (https://www.hepimizbiriz.com/forum/Forum-HABERLER-338)
+---- Forum: YAŞAM (https://www.hepimizbiriz.com/forum/Forum-YA%C5%9EAM-550)
+---- Konu Başlığı: Tüyler ürperten olay (/Konu-T%C3%BCyler-%C3%BCrperten-olay-12144)



Tüyler ürperten olay - asi cafe - 28-12-2008

12 yaşındaki abla 2 yaşındaki kız kardeşini bıçakladı
Bursa’da dün 12 yaşındaki ablası tarafından bıçaklandığı öne sürülen 2 yaşındaki Ferice A., hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak sabaha karşı hayatını kaybetti. Kardeşini bıçakladıktan sonra kendisini de karnından bıçakladığı belirtilen 12 yaşındaki ablanın ise tedavisinin sürdüğü, durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Korkunç olay dün saat 17.30 sıralarında Baruthane Mahallesi Karpuzcu Sokak’ta inşaat işçisi Ramiz A.’nın evinde meydana geldi. Ayten A., henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştığı 13 yıllık eşi Ramiz A.’yı 3 ay önce terk etti. Kızları 2 yaşındaki Ferice ve 12 yaşındaki B.A. ile baş başa kalan Ramiz A., kızlarıyla yaşam mücadelesi vermeye başladı. İnşaat işçisi baba, karısı evi terk ettikten sonra çocuklarını evde bırakarak işine gitmeye devam etti. Ancak iddiaya göre dün evde yalnız oldukları sırada Ahmet Hamdi Tanpınar İlköğretim Okulu öğrencisi B.A., mutfaktan aldığı bıçağı önce 2 yaşındaki kardeşi Ferice’nin karnına 3 kez sapladı. Kardeşinin kanlar içinde yere yığılıp ağladığını gören küçük kız, bu kez de bıçağı kendi karnına sapladı. Daha sonra babası Ramiz A.’yı telefonla arayan B.A., “Kardeşimi bıçakladım ben de yaralıyım” dedi.

Bir üst sokaktaki inşaatta çalışan baba, koşarak geldiği evinde korkunç manzarayla karşılaştı. Babanın kanlar içerisinde bulduğu iki kızı, komşularının da yardımıyla hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan Ferice, kaldırıldığı Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yapılan tüm müdahaleye rağmen sabaha karşı hayatını kaybetti. Hafif yaralı olan B.A.’nın ise Bursa Devlet Hastanesi’nde tedavisinin sürdüğü belirtildi.