Hepimiz Biriz
Mehmetçiğe yeni araçlar - Baskı Önizleme

+- Hepimiz Biriz (https://www.hepimizbiriz.com/forum)
+-- Forum: GÜNCEL (https://www.hepimizbiriz.com/forum/Forum-G%C3%9CNCEL-11)
+--- Forum: HABERLER (https://www.hepimizbiriz.com/forum/Forum-HABERLER-338)
+---- Forum: GÜNDEM (https://www.hepimizbiriz.com/forum/Forum-G%C3%9CNDEM-441)
+---- Konu Başlığı: Mehmetçiğe yeni araçlar (/Konu-Mehmet%C3%A7i%C4%9Fe-yeni-ara%C3%A7lar-13070)



Mehmetçiğe yeni araçlar - asi cafe - 09-03-2009

Mobil Arazi laboratuvar ihalesinde teklife çağrı dosyası alan firmalar belirlendi.
Savunma Sanayii Müsteşarlığınca Kara Kuvvetleri Komutanlığının ihtiyacı için tedariki planlanan KBRN (Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik, Nükleer) Mobil Arazi laboratuvar ihalesinde teklife çağrı dosyası alan firmalar belirlendi.
Savunma Sanayii Müsteşarlığınca yapılan açıklamada, KBRN Mobil Arazisi Laboratuvarı ihalesi için, Finlandiya'dan Envıronıcs Oy, ABD'den Germfree Laboratorıes, İspanya'dan Indra Sistemas ile Almanya'dan Rheınmetal Landsyseme teklife çağrı dosyası aldığı bildirildi.
-İHALENİN KAPSAMI-
Savunma Sanayii Müsteşarlığınca proje çalışmaları yürütülen KBRN Mobil Arazi laboratuvarı projesi kapsamında bir adet mobil arazi laboratuvarı ve bir adet de taktik tekerlekli araç ve entegre lojistik destek kapsamındaki gereksinimler ve hizmetlerin tedariki bulunuyor.
İhalenin önümüzdeki günlerde sonuçlandırılması halinde söz konusu mobil arazi laboratuvarı ve ilgili teçhizatlarının bu yıl içinde tedarik edilerek TSK'nın ilgili birimlerinin hizmetine verilmesi planlanıyor. Mobil arazi laboratuvarları finansmanın Savunma Sanayii Geliştirme ve Destekleme Fonu tarafından karşılanması öngörülüyor.