Hepimiz Biriz
Bilgisayar Kapatıcı İndir - Otomatik PC Kapatma - Baskı Önizleme

+- Hepimiz Biriz (https://www.hepimizbiriz.com/forum)
+-- Forum: BİLGİSAYAR & İŞLETİM SİSTEMLERİ & İNTERNET & MESAJLAŞMA PROGRAMLARI (https://www.hepimizbiriz.com/forum/Forum-B%C4%B0LG%C4%B0SAYAR-%C4%B0%C5%9ELET%C4%B0M-S%C4%B0STEMLER%C4%B0-%C4%B0NTERNET-MESAJLA%C5%9EMA-PROGRAMLARI-164)
+--- Forum: PROGRAM ARŞİVİ (https://www.hepimizbiriz.com/forum/Forum-PROGRAM-AR%C5%9E%C4%B0V%C4%B0-162)
+--- Konu Başlığı: Bilgisayar Kapatıcı İndir - Otomatik PC Kapatma (/Konu-Bilgisayar-Kapat%C4%B1c%C4%B1-%C4%B0ndir-Otomatik-PC-Kapatma-14242)



Bilgisayar Kapatıcı İndir - Otomatik PC Kapatma - celine^^ - 29-06-2012


[Resim: bilgisayar.kapatici.windows.7.jpg]

not : proğramlar crack serial fix patch içermemektedir.

Gece film izlerken uykuya dalıp bilgisayarımızın sabahlara kadar açık kalması, sevdiğimiz müzikler eşliğinde uykuya dalmak, bilgisayarımızda bir işlemi başlattıktan sonra hesapta olmayan sebeplerden dolayı dışarı çıkmamız gerektiği anlar, bu ve benzeri durumlar hepimizin yaşadığı veya yaşayabileceği şeylerdir.
Bilgisayar Kapatıcı, bu tür durumlarda bilgisayarımızı bizim ayarladığımız saat veya zaman aralığında kapatacak bir programcıktır. Bilgisayar Kapatıcı 1.1 ile gelen Şifreli Mod ise çocuklarımızın bilgisayar başında durma süresini belirlememizde bize yardımcı olacaktır.
Bununla beraber Bilgisayar Kapatıcı; yerel ağınızdaki herhangi bir bilgisayar yada bilgisayarları, IP adresi veya bilgisayar adı kullanarak kapatmanıza yardımcı olan Windows'un "Uzaktan Kapat" programına ulaşmanızı sağlar.

[URL="http://tr5.in/bUF"][Resim: 8y4cs.jpg][/URL]

***************jmr6fz6l0vwk.html