Hepimiz Biriz
Lavasoft File Shredder 7.7.0.2 Güvenli Dosya Silme Programı - Baskı Önizleme

+- Hepimiz Biriz (https://www.hepimizbiriz.com/forum)
+-- Forum: BİLGİSAYAR & İŞLETİM SİSTEMLERİ & İNTERNET & MESAJLAŞMA PROGRAMLARI (https://www.hepimizbiriz.com/forum/Forum-B%C4%B0LG%C4%B0SAYAR-%C4%B0%C5%9ELET%C4%B0M-S%C4%B0STEMLER%C4%B0-%C4%B0NTERNET-MESAJLA%C5%9EMA-PROGRAMLARI-164)
+--- Forum: PROGRAM ARŞİVİ (https://www.hepimizbiriz.com/forum/Forum-PROGRAM-AR%C5%9E%C4%B0V%C4%B0-162)
+--- Konu Başlığı: Lavasoft File Shredder 7.7.0.2 Güvenli Dosya Silme Programı (/Konu-Lavasoft-File-Shredder-7-7-0-2-G%C3%BCvenli-Dosya-Silme-Program%C4%B1-14252)



Lavasoft File Shredder 7.7.0.2 Güvenli Dosya Silme Programı - celine^^ - 29-06-2012


[Resim: screenshot_shredder_main.jpg]

Bilgisayarınızdaki herhangi bir dosyayı yok etmek istediğinizde bu dosya silmenize rağmen hala bilgisayar üzerinde bulunmaya devam eder, fakat siz onu göremezsiniz. Sildiğinizi sandığınız bu dosya tekrar geri getirilmek istenirse özel yazılımlar kullanılarak geri getirilebilir. İşte hassas online bilgilerinizi yok ettiğinizi sandığınızda aslında bu bilgilerin hala disk üzerinde kurtarılabilir ve ulaşılabilir durumda olduğunu unutmamanız gerekir.

File Shredder dosya parçalama yazılımı adından da kolaylıkla anlaşılabileceği gibi bu tür bir durumda bilgilerinizin güvenliğini sağlamanıza yardımcı olmak için geliştirilmiş profesyonel bir araç. Hassas dijital bilgilerinizi, Word dokümanlarınızı, Excel, PowerPoint, müzik, video ve fotoğraf dosyalarınızı sonsuza kadar ortadan kaldıracak şekilde silmenize yardımcı olan bu program sürükle bırak fonksiyonelliğini desteklemekte. Dosyaları parçalayan File Shredder temp (geçici) dosyaları, bilgisayar geçmişini temizlerken, yedi kere üstüne yazma ve Department of Defence (DoD) parçalama algoritması desteği ile dosyalarınız ile ilgili hiçbir iz bırakmıyor.

***************zylvyp1ibdyc.html