Hepimiz Biriz
Security CamSaver - Baskı Önizleme

+- Hepimiz Biriz (https://www.hepimizbiriz.com/forum)
+-- Forum: BİLGİSAYAR & İŞLETİM SİSTEMLERİ & İNTERNET & MESAJLAŞMA PROGRAMLARI (https://www.hepimizbiriz.com/forum/Forum-B%C4%B0LG%C4%B0SAYAR-%C4%B0%C5%9ELET%C4%B0M-S%C4%B0STEMLER%C4%B0-%C4%B0NTERNET-MESAJLA%C5%9EMA-PROGRAMLARI-164)
+--- Forum: PROGRAM ARŞİVİ (https://www.hepimizbiriz.com/forum/Forum-PROGRAM-AR%C5%9E%C4%B0V%C4%B0-162)
+--- Konu Başlığı: Security CamSaver (/Konu-Security-CamSaver-14361)



Security CamSaver - celine^^ - 04-07-2012



[Resim: security-camviewer-kameradan-cikis.jpg]

[Resim: security-camviewer-hakkinda.jpg]

[Resim: security-camviewer-kayit.jpg]

Tam Ekran Kamera Uygulaması

not: Proğramlar patch crack seral içermemektedir.free'dir.

Bilgisayarınızdaki kamera ile ister 24 saat, isterseniz belirli zaman aralıklarında görüntü yakalamanızı sağlayan Security CamSaver bir güvenlik kamerası gibi çalışarak emniyetinizi sağlayacak.

Yıl, ay, gün olarak sabit diskinizde kayıtlama yapan program bu sayede hızlı erişim sağlar. Kullanım parolası ile yetkisiz kişilerin programa erişimi engellenir ve yazılımın bilgisayardan kaldırılması engellenir. 'Güvenlik Aygıtı' özelliğiyle USB bellek ya da disk (CD) ile koruyucuyu devre dışı bırakılabilir ve bu sayedede yalnızca yetkili kişinin müdahale etmesi sağlanır. Programa tanımladığınız güvenlik aygıtınız bilgisayarınıza bağlı olduğu sürece sizden hiçbir parola istemez.

Bildiğiniz ekran koruyucuların çok farklı türü olan bu uygulama ile web kameranızı ekran koruyucu olarak kullanabileceksiniz. Üstelik bir zamana gereksinim duymadan ekran koruyucunuz siz istediğiniz anda devreye girer. Koruyucunun çıkmasını istediğiniz zaman ESC tuşuna basmanız yeterlidir. Security CamSaver sadece bir tıkla hızlı görüntü yakalayabilmenizi sağlar. Bir klavye tuşu yerine farenin sağ tıkı ile çalışan bu işlev ile kablosuz fareler 10 metreye kadar uzaktan kumanda görevi görebilir.


[size="14"]İNDİR : [/size]***************79rmkbas9co6.html