Hepimiz Biriz
Teknoloji Sayesinde Telefon Faturanızı Oldukça Azaltmak Mümkün - Baskı Önizleme

+- Hepimiz Biriz (https://www.hepimizbiriz.com/forum)
+-- Forum: HEPİMİZ BİRİZ RAHATLAMA MERKEZİ (https://www.hepimizbiriz.com/forum/Forum-HEP%C4%B0M%C4%B0Z-B%C4%B0R%C4%B0Z-RAHATLAMA-MERKEZ%C4%B0-115)
+--- Forum: Serbest Kürsü (https://www.hepimizbiriz.com/forum/Forum-Serbest-K%C3%BCrs%C3%BC-116)
+--- Konu Başlığı: Teknoloji Sayesinde Telefon Faturanızı Oldukça Azaltmak Mümkün (/Konu-Teknoloji-Sayesinde-Telefon-Faturan%C4%B1z%C4%B1-Olduk%C3%A7a-Azaltmak-M%C3%BCmk%C3%BCn-14524)



Teknoloji Sayesinde Telefon Faturanızı Oldukça Azaltmak Mümkün - dilokullari - 26-12-2013

[Resim: t4z3as.jpg]



Bulut Telefonu Nedir?

Bulut Telefonu, İnternet hattı üzerinden ses aktarımı teknolojisi olarak tanımlanır. İnternet üzerinden yapılan sesli görüşmelerdeki asıl, görüşme maliyetlerini düşürmek ve bunun yanında yüksek özellikli telefon sistemleri kullanabilmektir. Özellikle günümüzde internet altyapısı gittikçe geliştiğinden dolayı VoIP görüşmelerindeki ses kalitesi de analog sistemlere göre çok daha iyi durumdadır.

Bulut Telefonu Avantajları

• İnternet hattı sayesinde dünyanın her noktasından bulut santralinizle görüşme yapabilirsiniz.
• Bulut Telefon hesabınızı, cep telefonunuza yükleyeceğiniz yazılımlarla dilediğiniz yerde mobil olarak kullanabilirsiniz,
• Sabit aylık bir ücreti yoktur. Kullandığın kadar öde modelini benimser.
• Aynı hat üzerinden aynı anda dilediğiniz kadar sesli görüşme yapabilirsiniz.
• Yurtdışı ve Yurt içi firma çalışanlarınızı santrale dahil ederek herhangi bir yerdeki çalışanınızla tamamen ücretsiz sesli görüşme yapabilirsiniz.
• Numara taşıma sayesinde şu an kullandığınız numaranızı bırakmadan VoIP hattı ve bulut santral sahibi olabilirsiniz.

Türkiye'de özellikle son zamanlarda voip telefon alanında açılan şirket sayısı oldukça hızlı artmaktadır. Bu durum sonucunda, bulut santral fiyatlarının bedava diye tabir edebileceğimiz kadar düşük rakamlara inmesine imkan tanımıştır.