Hepimiz Biriz
Petrolde Rum - Yunan ittifakı ! - Baskı Önizleme

+- Hepimiz Biriz (https://www.hepimizbiriz.com/forum)
+-- Forum: GÜNCEL (https://www.hepimizbiriz.com/forum/Forum-G%C3%9CNCEL-11)
+--- Forum: HABERLER (https://www.hepimizbiriz.com/forum/Forum-HABERLER-338)
+---- Forum: DÜNYA (https://www.hepimizbiriz.com/forum/Forum-D%C3%9CNYA-442)
+---- Konu Başlığı: Petrolde Rum - Yunan ittifakı ! (/Konu-Petrolde-Rum-Yunan-ittifak%C4%B1-419)



Petrolde Rum - Yunan ittifakı ! - By-4r4besK - 21-02-2007

Rum yönetimi lideri Tasos Papadopulos, Doğu Akdeniz'deki petrol kriziyle ilgili olarak Yunanistan'da destek turuna çıkıyor.

Papadopulos, yarın Yunanistan Başbakanı Kostas Karamanlis'le bir araya gelecek.

Görüşmelerin birinci gündem maddesi, Kıbrıs açıklarında petrol aranmasına olanak tanıyan ve Türkiye ile krize yol açan petrol arama ihalesi.

Papadopulos, temaslarında, Avrupa Birliği Dönem Başkanı Almanya'nın, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne yönelik ekonomik izolasyonları kaldırmayı amaçlayan, doğrudan ticaretin başlatılması konusundaki tutumundan duyduğu rahatsızlığı da iletecek.

Rum lider, Yunanistan'dan, kapalı Maraş kentinin kendilerine iade edilmesi karşılığında, Gazimağusa Limanı'nın ortak işletilmesi teklifinin tekrar masaya getirilmesi konusunda da destek isteyecek.

Öte yandan, Yunanistan Dışişleri Bakanı Dora Bakoyanni, ziyaret öncesi bir açıklama yaparak, petrol konusunda Papadopulos ile aynı dili konuştuklarını söyledi.

Bakoyanni, Kıbrıs'ta çözümün Birleşmiş Milletler parametrelerinin yanı sıra, Avrupa Birliği kuralları doğrultusunda olmasını istediklerini de vurguladı.


RE: Petrolde Rum - Yunan ittifakı ! - NuriSert - 21-02-2007

sağol kardeş bilgiler için


RE: Petrolde Rum - Yunan ittifakı ! - redline - 21-02-2007

Zaten bunların ikiside Yahudi. Yani sonuçta aynı adamlarda diyebiliriz. Keşke Müslüman larda bunlar gibi birbirini arkalamayı bilse.


RE: Petrolde Rum - Yunan ittifakı ! - civanpercemi - 21-02-2007

Onlar birbirini kollasın bizimki de Rauf Denktaş'ı kovsun "git kendi ülkende konuş"desin..Yazık yazık dökülen mehmet kanlarına yazık...