![]() |
|
Geç Kalmamak... - Baskı Önizleme +- Hepimiz Biriz (https://www.hepimizbiriz.com/forum) +-- Forum: HEPİMİZ BİRİZ RAHATLAMA MERKEZİ (https://www.hepimizbiriz.com/forum/Forum-HEP%C4%B0M%C4%B0Z-B%C4%B0R%C4%B0Z-RAHATLAMA-MERKEZ%C4%B0-115) +--- Forum: Çeşitli Yazılar (https://www.hepimizbiriz.com/forum/Forum-%C3%87e%C5%9Fitli-Yaz%C4%B1lar-298) +---- Forum: Hayat Üzerine Yazılar (https://www.hepimizbiriz.com/forum/Forum-Hayat-%C3%9Czerine-Yaz%C4%B1lar-301) +---- Konu Başlığı: Geç Kalmamak... (/Konu-Ge%C3%A7-Kalmamak-9054) |
Geç Kalmamak... - mustafa - 24-02-2008 Sabah uyandığında midesinde bi yanma hissetti.Yanmanın nedeni akşam >>yedikleri degil,uyanir uyanmaz bugun yapacaklarinin aklina gelmesiydi. >>Bugun >>2 yildir goturmeye calistigi bir birlikteligi bitirecekti. Aslinda bunu >>yapmakta gec bile kalmisti. Bitmeli dedi icinden, her gun bu tatsiz uyanis >>bitmeli.' Genc adam bunlari dusunurken surati sekilden sekile giriyordu. >>Suratle giyinerek disari cikti. Bugune kadar hic bekletmemisti onu, simdi >>de bekletmemeliydi. >>Istanbul, soguk ve yagmurlu bir Nisan ayi yasiyordu. Genc adam gokyuzune >>bakarak ic gecirdi; 'Bulutlar bizim yasayacaklarimizi biliyor. onlar bile >>agliyor halimize...' >> >>BULUSMA VAKTI... >> >>Artik Kadikoy iskelesindeydi. Birkac dakikalik beklemeden sonra karsidan >>kiz arkadasinin geldigini gordu.Simdi midesindeki agri daha da artmisti. >>Besiktas'a gectiler. Yolculuk sirasinda hic konusmadilar. >> >>Genc kiz,sevgilisinin bu durgunluguna anlam verememisti.Nereden Bilecekti >>bugun ayrilik canlarinin calacagini... Besiktas'a geldiklerinde bir cafede >>oturdular. Genc kiz anlamisti sevgilisinin kendisine bir sey soylemek >>istedigini. 'Bana birsey mi soylemek istiyorsun' diye sordu. Genc adam, >>gozlerini kacirarak 'Evet' dedi. Genc kiz heyecanlanmisti, biraz da >>sinirlenerek 'Soylesene, ne diye bekliyorsun' dedi. Genc adam icini >>cektikten sonra 'Sence biz nereye kadar gidecegiz?' diye sordu. Genc , >>'Bunu sorma geregini niye duydun?' diye yanit verdi. Genc adam soze >>basladi... ''Birkac ay once aksam 23:00 civarinda sana telefon acip senin >>icin yazdigim siiri okumak istemistim. Sen bana 'Sirasi mi simdi canim >>yaa, isin gucun yok mu?' demistin. Biliyormusun o an nakavt olan bir >>boksor gibi hissettim kendimi. Ozur dileyip telefonu kapatmistim. Daha >>sonra da bu siiri benden hic istememistin. >> >>Gecenlerde hasta olup yataklara dustugumde arkadaslarimla birlikte sen de >>gelmis, Meralin 'Sen sanslisin, sevgilin sana bakar'sozune 'Isim yok da >>sana mi bakacagim, annen baksin' demistin. >>Hatirladin mi?'' >> >>DUYGUSALLIGI SEVMEM... >> >>Genc kiz, 'Biliyorsun ben duygusalligi sevmiyorum. Hem hasta bakici gibi >>gorundugumu de kimse soyleyemez' diye yanitladi. Genc adam guldu, 'Evet >>canim haklisin. Zaten olmak istesen de bu kalbi tasidigin surece hasta >>bakici, hemsire falan olamazsin.' Genc adam devam etti... >>'Bana simdiye kadar kac kere sabahin erken saatlerinde guzel sozcuklerden >>olusan bir mesaj cektin? Hic... Hatta gunun hicbir saatinde cekmedin. >> >>Duygusalligi sevmeyebilirsin. Ama sen seni seven insanlari da mutlu etmeyi >>sevmiyorsun. Halbuki ben senin tam tersine kendimden cok insanlari mutlu >>etmeyi seviyorum. Seni tanidigimdan beri her sabah, her aksam, her gece >>yani >>seni andigim her saat tatli bir mesajim vardi senin icin biliyormusun? >>Seninle ben AKLA KARA gibiyiz.' Genc kiz anlamisti, 'Yani ne istiyorsun >>benden sair olmami mi?' Genc adam tekrar gulumsedi icinden. Dun gece >>verdigi >>ayrilik kararinin ne kadar dogru oldugunu dusundu. 'Hayir' dedi, 'Sair >>olmani istemiyorum. Olamazsin da... BIZ AYRILMALIYIZ. Ayrilirsak ikimiz >>için de en hayirlisi olacak.' genc kiz sasirmisti, 'Neden ama? Ben seni >>seviyorum. Senin de beni sevdigini saniyordum.' Genc adam ic cekerek >>'Hayir >>canim, sen beni sevdigini saniyorsun. Eger beni sevseydin simdi baska >>seyler >>konusuyor olurduk' dedi. Genc kizin gozleri yasarmisti. Genc adam cebinden >>cikarttigi mendili uzatti, genc kiz gozyaslarini silerek 'Sen bilirsin, >>umarim beni bir baskasi icin birakmiyorsundur...' dedi. Genc adam 'Nasil >>boyle birsey dusunursun, senden baska kimse olmadi ve uzun zaman da >>olacagini sanmiyorum' yanitini verdi. Genc adam ve genc kiz iki sevgili >>olarak oturduklari masada Artik iki yabanciydilar. Birkac dakika sessizce >>oturduktan sonra Genc kiz, 'Kalkalim istersen' dedi. Genc adam 'Ben biraz >>daha burada kalmak istiyorum, istersen sen kalkabilirsin' diye yanitladi. >>Genc kiz 'Tamam o zaman sana mutluluklar dilerim' diyerek elini uzatti. >>Genc >>kizin sesi ve eli titriyordu. Genc adam, 'Istersen arkadas kalabiliriz' >>dedi >>ve birbirlerine son kez sarildilar. 'BEN DOGRU YAPTIM..." Genc adam dogru >>yaptigina inaniyordu. Eve dondugunde yurumekten bitap Bir haldeydi. >>Odasina >>girdi. Gece bitmek bilmiyordu. Sabah erken kalkip ise gidecekti, >>uyumaliydi. >>Birkac saat sonra uykuya dalmayi basardi. Sabah 7'de saatin ziliyle >>uyandi. >>Evden cikacagi zaman cep telefonuna bakti, mesaj ve 10 cevapsiz arama >>vardi. >> >>Yorgun oldugu icin Duymamisti telefonun sesini. Aramalar ve mesaj >>sevgilisindendi. Heyecanla mesaji acti, sunlar yaziyordu: >>SADECE ONLARI SEVMEYI SEVDIM, HEPSINI ONLARSIZ YASADIM DA, BIR SENI SENSIZ >>YASAYAMIYORUM,BU ASKI TEK KALPTE TASIYAMIYORUM, SANA YEMIN, BIR TEK SENI >>SEVDIM, VE SENI SEVEREK OLECEGIM, ELVEDA >> >>Genc adam sasirmisti. Onu tanidigi gunden beri ilk defa siir aliyordu ve >>ustelik sabahin besinde yazmisti. Heyecanla onu aradi, telefonu Yabanci >>bir >>ses acti. Genc adam ''Nalan'la gorusebilir miyim?''Dedi. Ama karsisindaki >>agliyordu, hickira hickira hemde... 'Ben onun annesiyim yavrum, kizim bu >>sabah intihar etti. Gece sabaha kadar birilerini arayip durdu. Sabah >>odasinin isigini sonmemis gorunce girdim. >>Yavrum kendini asmisti....' YIGILIP KALDI... Genc adam beyninden vurulmusa >>dondu. Bir gun onceki mide agrisinin Iki katini cekiyordu simdi. Oldugu >>yerde yigilip kaldi... >> >>Birkac ay sonra iki doktor konusuyordu hastanede. Doktarlardan biri >>digerine karsidaki hastanin durumunu soruyordu. Doktor yanit verdi... >>'Haaa o mu? Uc ay once getirdiler. Kendisi yuzunden bir kiz intihar etmis. >>O gunden sonra cep >>telefonunu elinden hic birakmamis. Devamli bir seyler yazip birine >>yolluyor. Gecenlerde merak ettim. O uyurken gonderdigi numarayi aradim. >>Numara 3 ay once iptal edilmis. Gelen mesajlarda bir siir var. Bu adam >>duygusal mi bilmem ama benim anladigim Kadariyla siiri yazan cok duygusal >>biriymis... >> >> >>"CEVRENIZDEKI INSANLARIN NE HISSETTIGI YA DA NE DUSUNDUGUNDEN O >> >>KADAR EMIN OLMAYIN, BAZEN BIR KALBIN, ICINDE NELER SAKLADIGINI >> >>OGRENDIGINIZDE HERSEY ICIN COK GEC OLABILIR..." |