Hepimiz Biriz
Avea Türkiye'deki tüm ev ve iş telefonlarını ücretsiz aratıyor! - Baskı Önizleme

+- Hepimiz Biriz (https://www.hepimizbiriz.com/forum)
+-- Forum: CEP TELEFONU (https://www.hepimizbiriz.com/forum/Forum-CEP-TELEFONU-165)
+--- Forum: GSM Operatörleri (https://www.hepimizbiriz.com/forum/Forum-GSM-Operat%C3%B6rleri-199)
+---- Forum: Avea (https://www.hepimizbiriz.com/forum/Forum-Avea-202)
+---- Konu Başlığı: Avea Türkiye'deki tüm ev ve iş telefonlarını ücretsiz aratıyor! (/Konu-Avea-T%C3%BCrkiye-deki-t%C3%BCm-ev-ve-i%C5%9F-telefonlar%C4%B1n%C4%B1-%C3%BCcretsiz-arat%C4%B1yor-9650)



Avea Türkiye'deki tüm ev ve iş telefonlarını ücretsiz aratıyor! - arachnanthe - 17-04-2008

Avea faturalı hat aboneleri yurt içinde nerede olurlarsa olsunlar, Nisan fatura döneminde, Türkiye'deki tüm ev ve iş numaralarını 30 dakika ücretsiz arayacaklar.
[Resim: ucretsiz_evis.jpg]

Avea faturalı hat aboneleri kampanyaya katılmak için ek bir ücret ödemeden ve herhangi bir işlem gerçekleştirmeden Nisan ayında tüm ev ve iş telefonları ile 30 dakikalık ücretsiz görüşme fırsatından yararlanacaklar. Avea bu kampanya ile müşterilerine sunduğu avantajları farklı bir platforma taşıyarak, 19 milyonu aşkın ev ve iş numarasını ücretsiz aratıyor.

Kampanya Nisan ayı fatura dönemi için geçerli olup, 22 Mart-22 Nisan, 26 Mart-26 Nisan ve 1 Nisan-30 Nisan tarihleri arasındaki ilgili fatura dönemlerinde yapılan ilk 30 dakikalık sabit hat aramalarını kapsamaktadır. 30 dk sonrasındaki aramalar tarifenin sabit hat arama ücreti üzerinden ücretlendirilir.