Eski karısını dağa kaldırdı!

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.7/5 - 20 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eski karısını dağa kaldırdı!
#1

Önce tecavüz etti sonra parasını çaldı!
Eskişehir'de 14 ay önce boşandığı eski eşini bıçak zoruyla otomobile bindirip kaçırdığı, dağlık arazide tecavüz ettikten sonra parasını gasbettiği iddia edilen zanlı yakalandı.
İddiaya göre, 22 Aralıkta devlet hastanesine gitmek için evden çıkan hemşire G.E'nin (29) yanında Atatürk Bulvarı yakınlarında bir otomobil durdu. Otomobilden inen G.E'nin 14 ay önce boşandığı eski eşi N.A. (34), genç kadını bıçak zoruyla araca bindirdi. N.A, üzerindeki 50 YTL'sini bıçak zoruyla aldığı eski eşini, Bozdağ mevkisindeki dağlık alana götürdü.

Darp ve tehdit ettiği eski eşine bıçak zoruyla tecavüz ettiği iddia edilen N.A'nın yanındaki boş av tüfeğinin tetiğine korkutmak amacıyla birkaç kez bastığı öne sürüldü.

Yeniden evlenmek istediğini söyleyerek G.E'nin nüfus cüzdanını aldığı, cep telefonunu kırdığı ve polise gitmemesi için ölüm tehdidinde bulunduğu iddia edilen şüpheli N.A, daha sonra eski eşini kent merkezine otomobille götürerek bıraktı.

G.E, olayın ardından eski eşini ihbar etti, zanlının çalıştığı Devlet Hastanesine gelebileceğini bildirdi. Bunun üzerine polisler tanınmamak için hastanede beyaz önlükler giyerek görev aldı. Şüpheli N.A, beklendiği gibi Devlet Hastanesine geldiğinde yakalandı.

N.A'nın gözaltına alındığı olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Zar Atmam Şansa İnanmam Ortada Bir Şans Varsa Onuda Ben Yaratırım...
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  "Eski milletvekili oğlunu öldürttü" iddiası asi cafe 0 1.487 05-02-2009, Saat: 12:59
Son Yorum: asi cafe

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi