Lodos Ege'yi yıktı geçti

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.41/5 - 17 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lodos Ege'yi yıktı geçti
#1

Yurdun batı ve güney bölgeleri şiddetli yağmur ve fırtınanın etkisi altında
Yurdun batı ve güney bölgeleri şiddetli yağmur ve fırtınanın etkisi altına girdi. Burdur'da sabah saatlerinde etkili olmaya başlayan fırtına 3 ayrı cami minaresinin yıkılmasına neden oldu. Fırtına nedeniyle birçok evin çatısı uçtu, ağaçlar devrildi bazı araçlar da zarar gördü.
Isparta'da etkili olan kuvvetli fırtına sebebiyle yıkılan camii minaresi ise, az kalsın bir kişinin hayatına mal oluyordu. Sinem Pekşen isimli öğrenci, kaldırımda yürüdüğü sırada üzerine doğru devrilen Halıkent Camii'nin minaresinden son anda kurtuldu. Kendisini yola atarak minarenin altında kalmaktan kurtulan öğrenci, kolundan yüzünden ve parmaklarından yaralandı.
Muğla'nın Marmaris, Bodrum, Bozburun, Datça ilçelerinde fırtına ve sağanak yağmur günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Hızı yer yer 90 kilometreye ulaşan rüzgar sebebiyle Muğla Devlet Hastanesi'nin çatısından uçan parçalar, muayene fişi almak için sıra bekleyenlerin üzerine düştü. Olayda üç kişi yaralandı
Sabah saatlerinde etkili olan fırtına nedeniyle, Fethiye şehir merkezinde ise hayat neredeyse durma noktasına geldi. Elektrik tellerinin kopması nedeniyle ilçede uzun süre elektrik kesintisi yaşandı. Bazı evlerin çatıları ve kiremitleri rüzgar nedeniyle uçtu. Savrulan bu parçalar nedeniyle çok sayıda araç da maddi hasar meydana geldi.
Denizli'de etkili olan lodos ise, zehirlenmeleri beraberinde getirdi. Şehir merkezinde 15'i çocuk 30 kişi, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenmeleri sonucu hastaneye kaldırıldı.
Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, yağışlı havanın Pazartesi gününe kadar aralıklarla devam edeceği belirtildi.
Zar Atmam Şansa İnanmam Ortada Bir Şans Varsa Onuda Ben Yaratırım...
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Bu Konudaki Yorumlar
Lodos Ege'yi yıktı geçti - Yazar: asi cafe - 24-01-2009, Saat: 12:25

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi