İşte Sadakat

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.71/5 - 21 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İşte Sadakat
#1

[Resim: 73331175sn6.jpg]
Cevapla
#2

emeginize saglık
cok anlamlı
Bul
Cevapla
#3

sadakat... vefa... unuttuğumuz değerlerden. maalesef 7

hayvanlar aleminde dahi hala varken bu değerler, neden insanlar bu kadar çabuk tüketmişler anlamam ki? oysaki insan eşref-i mahlukat oalrak yaratılmıştır, yani bütün varlıklardan üstündür. hani nerede bu üstünlük?
kim o deme boşuna
benim ben.
öyle bir ben ki kapına gelen
baştan başa sen.   -özdemir asaf
Cevapla
#4

Off Ömer ağlattın beni yaa nasıl bir güzellik bunlar yarabbim. Kar buz üstünde bırakıp gidememiş canım benim yaaa...Keşke elimde olsa da hepsini sıcak evime alabilsem... Öyle üzülüyorum ki daha çok köpeklere çünkü insanlardan çok eziyet görüyorlar. Kuşlarla kediler yine baş çaresine az çok bakıyorlar. Köpeklerse kısırlaştırılıp iyileşmeden dağ başlarına atılıp ameliyat yüzünden enfeksiyon kapıp ölüyolar, birini ısırsalar kuduz şüphesiyle hemen zehirleniyorlar, belediye barınaklarında en kötü işkencelere maruz kalıyorlar, araba çarpsa sokak ortasında çürümeye bırakılıyor ölü bedenleri maalesef böyle canavarız işte, ama köpek gördük mü canavar görmüş gibi kaçarız gerçek canavarın kendimiz olduğunu kabullenemeden.... İnsanlık adına yapılması gereken şey bence önce çocuklardan başlamak, sokak hayvanlarına taş atmak yerine onları beslemeyi öğretmek mesela..... Ama nerdeee o vicdan bizlerde... Güzel Peygamberimizin sözleri bile vız gelir bize hayvanlara eziyet etmeyin, yavrularını besleyin koruyun, nesillerini tüketmeyin.... Dinlemiyoruz değil mi....
İleride halkımızın,bunca ibret verici tecrübeden sonra gerçek dindarlarla din tüccar ve aktörlerini birbirinden ayırdedeceğini ümid ederim. Yoksa hep böyle geri ve ezik kalırız (M.Kemal Atatürk)
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi