Neden Kızlar MSN vermekten çookk çekinirlerr

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.81/5 - 27 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Neden Kızlar MSN vermekten çookk çekinirlerr

Bu konuda kızlara hak veririm. İşin doğrusu bu erkek milletine güven olmaz! Bu böyledir yani. Vermemekte haklılar ve vermesinlerde zaten.
Bul

ya bunun sebebı yıne bızız sonucta ya herkesın basına gelmıyomu bende bı arkadas grubu var msn ıstıyolar bunlar zaten ıstedıklerı ole normal muhabbet degıl malum bazı kızların bunları bızm kızlarla karıstırmıyorum msn de yaptıkları bazı sebeblerden dolayı bunu acıklamam gerek yok bu segfer aklı basında olmayan bazı sapık arkadaslarımız da sanıyolar butun kızlar boyle. bunda dolayı da bılmedıklerı kılzarın msn lerını eklıyolar bırak benım bıle msn yı eklıyen eklıyene kız sanıp ama ben yapacagımı yapıyorum kendımı kız gıbı gosterıp muhababet edıyorum sonucta sap gıbı kalıyolar bıraz akılalrı basalrına gelsın sonra gulmek ııccın bunları arkadaslara yolluyorum salaklaar bıraz akıllansın dıye akıllanan akılanır ınssallah

burada civanpercemıne katılıyorum ya spam mesajlarla gelen cok o yuzden dah dıkkatlı ollaım bıde ya eklıyenı nıye kabul edıyoruz orasını bılmıyorum artık benı sorayın ben can sıkıntısı yuzunden eklıyom
kızlara erkegım dıyorum erkeklere kzım dıyorum bu arada erkegım ona spam mesajlar konusunda bıraz daha dıkkat arkadaslar ya ondan sonra herkes eklıyo olmuyo gercekten eklemsı gereken ksıyı bıle bazaen kabullenemıyoz anlıyacagınız varsa spam mesaj gondermeden gondermenın bır yolu
ben bılmıyorum o yuzden gelen mesajları yollamıyorum kımseye zor oluyo yanı

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bazı Kızlar Neden Evde Kalıyor? efsane191905 13 13.319 05-12-2008, Saat: 22:51
Son Yorum: efsane191905
  Kızlar Para mı, Tip mi Desem Hangisini Seçerdiniz? redline 17 11.222 04-12-2008, Saat: 22:15
Son Yorum: gr££n
  kadın neden erkek sever mustafa 11 7.090 16-09-2008, Saat: 22:13
Son Yorum: mustafa
  dırdırcı kızlar mustafa 23 10.478 10-09-2008, Saat: 19:00
  kadınlar kolay ağlar ama neden? sahmaran 3 2.589 09-03-2008, Saat: 12:27

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi