"Seçimden sonra unuturlar"

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.65/5 - 20 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Seçimden sonra unuturlar"

Halil Ergün'den Kemal Kılıçdaroğlu'na önemli tavsiyeler: "Beyoğlu'nda SHP'den aday oldum. Seçimi kaybettik, ertesi gün kimse aramadı."
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olan Kemal Kılıçdaroğlu'na Halil Ergün'den mesaj var.
atv'de ekrana gelen Kenan Işık'ın sunduğu 'Dünya Bir Oyun Sahnesi' programına konuk olan Halil Ergün, 1994 yılında SHP'den Belediye Başkanlığı'na partililerin ısrarı sonucunda aday olmasını hatırlatarak, Ankara'dan İstanbul'a belediye başkanlığı için gönderilen Kemal Kılıçdaroğlu'na bir tavsiyede bulundu.
SHP zamanındaki belediye başkanlığı adaylığının kendisi için keyifli olmadığını anlatan ve Beyoğlu'nun düşündüğünden daha büyük bir yer olduğunu fark ettiğini ifade eden Halil Ergün, "Ben büyük fedakarlıklarla getirilmiş bir sanatçıydım, ama Kemal Bey'e şimdiden söylüyorum hazırlıklı olsun. Pazartesi günü beni kimse aramadı. Pazar günü seçim oldu, pazartesi günü beni kimse aramadı" şeklinde konuştu.
Kenan Işık da hem Halil Ergün hem de Zülfü Livaneli'nin siyaset denemelerinin kendilerine bir ders olduğunu ifade etti.
Zar Atmam Şansa İnanmam Ortada Bir Şans Varsa Onuda Ben Yaratırım...

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Polis önce arkadaş oldu sonra itiraf ettirdi asi cafe 0 1.552 19-01-2009, Saat: 11:30
Son Yorum: asi cafe
  4 yıl sonra gelen intikam asi cafe 0 1.454 18-12-2008, Saat: 13:00
Son Yorum: asi cafe

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi