isimoloji

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.44/5 - 25 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
isimoloji
#1

ADINIZI SOYADINIZI YAZIN VE GERİSİNE BAKIN İSMİNİZİN ÖZELLİKLERİ NELERMİŞ...

http://www.falim.com.tr/falci/isimoloji.html?NAME
Güzel Bir Amazon Olmak için...

http://my.oriflame.com.tr/merve
Cevapla
#2

MANTIKLI
Karakterinin en belirgin özelliği akılcılık. Duygularından çok mantığınla hareket ediyorsun. Hayata bakış açın gerçekçi. Pembe hayallere dalmaktan hoşlanmıyorsun. Hayatın somut yönleriyle ilgileniyorsun. Çeşitli bilim dalları hobilerin arasında yer alıyor. Aşka inanıyorsun. Ancak bir ilişkinin yalnızca aşkla yürümeyeceğini savunuyorsun. Beraber olacağın kişinin eğitimi, kültürü ve zekası da senin için önemli. İş yaşamında da duygularınla değil, aklınla hareket ediyorsun. Zekan sayesinde birçok fırsat kapısını aralıyor, büyük başarılara imza atıyorsun. İş yaşamındaki başarını insan ilişkilerinde de sürdürüyorsun. dostların ve ailen senin fikirlerine güveniyor. Her konuda akıl danışılan birisin.
Cevapla
#3

GezGin
Karakterinin en belirgin özelliği değişim arzusu. Yeniliklerden hoşlanıyorsun. Yeni ülkeler görüp, yeni insanlar tanımak ve hiç bilmediğin yaşamları keşfetmek istiyorsun. Öğrendiğin her yeni şey seni değiştiriyor. Modadan ve genel düzenden hoşlanmıyorsun. Herkesten farklı olmak gerektiğine inanıyorsun. Gelenekler ve sınırları çizilmiş bir yaşam tarzı sana göre değil. İdealindeki ev bir karavan olabilir. İş yaşamında da değişiklikten yanasın. Birçok iş dalında, farklı mevkilerde çalışmaktan hoşlanıyorsun. Ancak asıl yapmak istediğin iş araştırmacılık. Karşı cinsle olan ilişkilerinde de gezgin ruhun ön planda. Daldan dala konuyor, her çiçeği koklamak istiyorsun.eğişim arzusu. Yeniliklerden hoşlanıyorsun. Yeni ülkeler görüp, yeni insanlar tanımak ve hiç bilmediğin yaşamları keşfetmek istiyorsun. Öğrendiğin her yeni şey seni değiştiriyor. Modadan ve genel düzenden hoşlanmıyorsun. Herkesten farklı olmak gerektiğine inanıyorsun. Gelenekler ve sınırları çizilmiş bir yaşam tarzı sana göre değil. İdealindeki ev bir karavan olabilir. İş yaşamında da değişiklikten yanasın. Birçok iş dalında, farklı mevkilerde çalışmaktan hoşlanıyorsun. Ancak asıl yapmak istediğin iş araştırmacılık. Karşı cinsle olan ilişkilerinde de gezgin ruhun ön planda. Daldan dala konuyor, her çiçeği koklamak istiyorsun.

tuhaf olay ;

beni üzen sen, teselli veren sen
kurtulmaya da çaban yok,neyinim , neden ben ?
kaçıp gitsem uzaklara, bilirim beni bulur
ne benle mutlu olur
ne bensiz huzuru bulur13
Bul
Cevapla
#4

İsim grubu 4 olanlar:GEZGİN
Karakterinin en belirgin özelliği değişim arzusu. Yeniliklerden hoşlanıyorsun. Yeni ülkeler görüp, yeni insanlar tanımak ve hiç bilmediğin yaşamları keşfetmek istiyorsun. Öğrendiğin her yeni şey seni değiştiriyor. Modadan ve genel düzenden hoşlanmıyorsun. Herkesten farklı olmak gerektiğine inanıyorsun. Gelenekler ve sınırları çizilmiş bir yaşam tarzı sana göre değil. İdealindeki ev bir karavan olabilir. İş yaşamında da değişiklikten yanasın. Birçok iş dalında, farklı mevkilerde çalışmaktan hoşlanıyorsun. Ancak asıl yapmak istediğin iş araştırmacılık. Karşı cinsle olan ilişkilerinde de gezgin ruhun ön planda. Daldan dala konuyor, her çiçeği koklamak istiyorsun.


valla dogru cıktı be beni bilenler bu cocuk zaten böle diyecekler kesin

Cevapla
#5

tamamen uyuyor

İsim grubu 1 olanlar: DUYGUSAL

Karakterinin en belirgin özelliği duygusallık. Hayatına duygularınla yön veriyorsun. Önemli kararlar alırken bile mantığınla değil duygularınla hareket ediyorsun. Bu nedenle, kimi zaman üzülüyorsun. Ancak sezgilerin güçlü olduğu için çoğunlukla doğru kararlar alıyorsun. Hayatın temelinin "sevgi" olduğuna inanıyorsun. Felsefen sevmek ve sevilmek. Kimseden nefret etmemek başlıca kuralın. Sevgini olabildiğince çok insana vermek istiyorsun. İnsanlar da seni seviyor. Duygusallığın iş yaşamını da etkiliyor. Sevmediğin ve insanlığa yararlı olamadığın işlerde çalışmak istemiyorsun. Karşı cinste aradığın özellikler ise sonsuz aşk ve sadakat

Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi