nefemis fun clup

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.48/5 - 29 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nefemis fun clup

ya sırmıs bu kızın ne sırrı olcak ya kendı halınde takılıyo acıklasan ne yazar yanı omer13

ooo sen bilmiyon fena sırlar var

aferin, bak... çözmüşsün bütün meseleyi... ben derim zaten mabi zekidir diye. yalnız delidir ne yapsa yeridir misali her an herşeyi yapabileceğin için, temkinli olmak da fayda var...

artık bi fun clubum olduğuna ve ünlü olduğuma göre şöyle söyleyebilirim:

değerli hayranlarım... ben sizinle varım... ve var olmaya da devam etmek istiyorum... lütfen, benim hakkımda söylenen her söze ve bilgiye inanmayınız, ne zaman ki ben doğru dersem, o zaman inanabilirsiniz... biliyorsunuz, her ünlünün başına böyle şeyler gelebilir, allah mabi gibi hayranları başımızdan eksik etmesin... hehehe

nefemis yazdı:aferin, bak... çözmüşsün bütün meseleyi... ben derim zaten mabi zekidir diye. yalnız delidir ne yapsa yeridir misali her an herşeyi yapabileceğin için, temkinli olmak da fayda var...

artık bi fun clubum olduğuna ve ünlü olduğuma göre şöyle söyleyebilirim:

değerli hayranlarım... ben sizinle varım... ve var olmaya da devam etmek istiyorum... lütfen, benim hakkımda söylenen her söze ve bilgiye inanmayınız, ne zaman ki ben doğru dersem, o zaman inanabilirsiniz... biliyorsunuz, her ünlünün başına böyle şeyler gelebilir, allah mabi gibi hayranları başımızdan eksik etmesin... hehehe

birinın bı yerınımı kaldırdık necı be baksana burda yarım metre yukarıdan bakıyo alo kendıne gel senı ben yarattım unutma ben yok ederım 13

ohh ohh hayırlı olsun14

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  gR££n fun clup mustafa 264 111.682 09-02-2012, Saat: 12:33
Son Yorum: gr££n
  nemesis fun clup :D mustafa 219 76.237 28-08-2011, Saat: 0:25
Son Yorum: Nemesis