Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı V0.6.0 ( Excell )

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.77/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı V0.6.0 ( Excell )

(18-03-2024, Saat: 15:52)arachnanthe yazdı: Şuanki yayınlanan versiyonda TEFAS yok. ilk güncellemede olacak geliştirme ve testleri devam ediyor
TEFAS için önerileriniz varsa yazın

[Resim: 44kz7ku.jpg]

[Resim: k1ym0ms.jpg]
gayet güzel gözüküyor hocam erken erişim mümkün mü önden test etmeyi isterim
bir de şey olursa güzel olur gibi fonlardan elde edilen kâr/zarar ayrı hisse senedi için de ayrı bir de ikisini birlikte görebileceğimiz bölmeler.

(20-03-2024, Saat: 22:34)İklimm yazdı: gayet güzel gözüküyor hocam erken erişim mümkün mü önden test etmeyi isterim
bir de şey olursa güzel olur gibi fonlardan elde edilen kâr/zarar ayrı hisse senedi için de ayrı bir de ikisini birlikte görebileceğimiz bölmeler.

hadi buda 2. spoiler olsun 14
son versiyonu  5.551 kişi indirmiş.
12 yılda kanalın abone sayısı 215 biraz destek verin beğeni ve paylaşım lütfen

[Resim: d6l8u63.jpg]

(21-03-2024, Saat: 8:23)arachnanthe yazdı:
(20-03-2024, Saat: 22:34)İklimm yazdı: gayet güzel gözüküyor hocam erken erişim mümkün mü önden test etmeyi isterim

hadi buda 2. spoiler olsun 14
son versiyonu  5.551 kişi indirmiş.
12 yılda kanalın abone sayısı 215 biraz destek verin beğeni ve paylaşım lütfen

[Resim: d6l8u63.jpg]

HOCAM NEZAMAN BU PROGRAMI EDİNEBİLİRİZ. 1.ÇEYREK BİLANÇOLARI BUNDAN TAKİP ETSEYDİK BARİ. 2024 YILI YAZINA YETİŞECEKMİ. BİRDE ESKİ PROGRAMINIZDAKİ VERİLERİ HATASIZ BUNA AKTARABİLECEKMİYİZ. (BU ÇOK ÖNEMLİ). DEMOYA BENDE TALİBİM MÜMKÜNSE

(27-03-2024, Saat: 21:55)kgunay yazdı: HOCAM NEZAMAN BU PROGRAMI EDİNEBİLİRİZ. 1.ÇEYREK BİLANÇOLARI BUNDAN TAKİP ETSEYDİK BARİ. 2024 YILI YAZINA YETİŞECEKMİ. BİRDE ESKİ PROGRAMINIZDAKİ VERİLERİ HATASIZ BUNA AKTARABİLECEKMİYİZ. (BU ÇOK ÖNEMLİ). DEMOYA BENDE TALİBİM MÜMKÜNSE
Bilançolar ile alakalı bir takip yok şuanda.
zaman veremem fakat Tefas üzerine yoğunlaşıyorum. Tefasda bulunan tüm veriyi alabiliyoruz elimizdeki fonların içeriklerine göre raporlamaları deniyorum.

(15-03-2024, Saat: 9:52)arachnanthe yazdı: testleri ve geliştirmesi devam ediyor. yeni özellikleri tam manasıyla denemeden paylaşamam.
deneme test gurubu kurmak istedim o grupdaki arkadalarda beta aşamasındaki versiyonları alıp hiç geri bildirimde bulunmadı. hatta ücretli satanları gördüm. göze hitap edip bukadar özellik olmayan dosyaları 500 tl den satıyorlar

sizlerden tek isteğim var 12 yıldır bu dosyayı ücretsiz paylaşıyorum youtube den kanala abone olup beğenip paylaşmanız. altta youtube abone ol butonu mevcut insanlar yapay zekaya bile yazdırılan kodlara bu kadar para ödemesin

birde Spoiler veriyim yeni özellikler ile alakalı

[Resim: 44kz7ku.jpg]

[Resim: k1ym0ms.jpg]

hocam eline sağlık 2 yıldır kullanıyorum çok güzel bir program yapmıuşsın yeni versiyonu nezaman yayınlıyacaksın  birde youtube kanalını yazarsan abone olup beğeni seve seve atarım

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı ( Excell ) arachnanthe 295 385.078 10-01-2022, Saat: 1:34
Son Yorum: arachnanthe

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi