Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı V0.6.0 ( Excell )

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.79/5 - 14 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı V0.6.0 ( Excell )

(28-09-2023, Saat: 22:58)arachnanthe yazdı: Merhaba
makro ve sorgu farklı şeyler o nedenle yanlış anlaşılma oldu galiba.

alt + f11 ile vba penceresini acın  yada ana sayfa sekmesi üzerinde sağtuş kodu görüntüle ye basın

Private Sub Worksheet_Activate() yazan yeri Sub anasayfa_yenile() olarak değiştirin

ana sayfadaki butonlardan birini boş bir yere kopyalayın
üzerinde sağtuş ile makro atayı seçin
açılan pencerede  anasayfa_yenile makrosunu secin ve tamam tuşuna basın

Teşekkürler, Hocam ..

Dediklerinizi yaptım oldu galiba ,

Merhaba Hocam, 4 karakterli hisseler için gerekli düzenlemeyi gerçekleştirdim. Teşekkür ederim.
Lakin daha sonra anasayfada hisse ekle dedikten sonra karşımıza gelen hisse giriş ekranında gerekli bilgileri girdikten sonra komisyon oranı hatası almaktayım. Bunu nasıl düzeltebiliriz.

[Resim: XRqYCQ5USZf9.png]

malesef o bölümde bazı hatalar var orasıda düzelecek bidahaki sefere

formu yeniden açabilirsiniz, aracı kurumumu değiştirip tekrar seçebilirsiniz.
yada data sayfasına direk verileri kendiniz yazabilirsiniz

arachnanthe üstad çok başarılı program olmuş. Programı istediğimiz gibi değiştirmek de cabası. Elleriniz dert görmesin, aldığınız tavan, sattığınız taban olsun 14 Bir de VİOP için program yapsanız vallahi tadından yenmez. BİST sağolson o kadar karmaşıklaştırıyor ki, günün sonunda kâr mı ettim ne ettim anca bakiyeden anlayabiliyorsunuz.

Saygılarımla,

Bol kazançlar dilerim bu viop isteği çok geliyor fakat viop konusunda hiç bilgim yok

Görsüğüm kadarı ile youtube üzerinde 500 tl gibi ücretlere yıllık kullanımlı excel dosyaları veriyorlar yazık günah para bukadar kolay kazanılmıyor 

Sizlerden yotube kanalına abonelik yorum ve paylaşım desteği rica ediyorum. Bu dosya ücretsiz olarak yayınlanmaya devam edecektir.

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı ( Excell ) arachnanthe 295 375.096 10-01-2022, Saat: 1:34
Son Yorum: arachnanthe

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi