Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı V0.6.0 ( Excell )

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.77/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı V0.6.0 ( Excell )

Elinize ve emeğinize sağlık...

arachnanthe cok güzel bir çalışma elinize sağlık. Bir sonraki dönem için geliştirme önerisi de sunmak istiyorum. Geliştirme takviminizde var mı bilmiyorum ama

Komple bir portföy yönetimi olması açısından fonlarında bu excel dahil edilmesi güzel olurdu.

Birde ana sayfada işlem grubuna göre kar zarar hesaplama olabilir mi? Mesela işlem grubuna kısa vadeli işlemler (K1) yazdım. O işlemlerimin toplam kar zarar yüzdesini ve miktarını ayrı görmek hoş olurdu veya toplam temettü hisslerinin kar zarar durumunu ayrı görmek veya halka arz hislerinin kar zarar durmunu ayrı görmek.

Bu yukarıda söylediğim siz her hissenin sayfasında çok güzel şekilde ayarlamışsınız.

Kendi fon yatırımlarımda var fonları da ekleyeceğim fakat tüm fon fiyatlarını bir arada alabileceğim bir veri kaynağı bulamadım böyle bir kaynak var ise paylaşın lütfen.
tefaş üzerindeki verileri almak için excel eklentileri var fakat bunları kurulum kısmını anlatmak ve yaptırmak konusunda çekincelerim var.

ana sayfa için gelen istekleri biriktiriyorum daha grafik ağırlıklı istekler geliyor muhtemelen oralarda da değişiklik yaparız

(09-10-2023, Saat: 22:26)arachnanthe yazdı: Bol kazançlar dilerim bu viop isteği çok geliyor fakat viop konusunda hiç bilgim yok

Görsüğüm kadarı ile youtube üzerinde 500 tl gibi ücretlere yıllık kullanımlı excel dosyaları veriyorlar yazık günah para bukadar kolay kazanılmıyor 

Sizlerden yotube kanalına abonelik yorum ve paylaşım desteği rica ediyorum. Bu dosya ücretsiz olarak yayınlanmaya devam edecektir.

Üstad aslında VİOP'un çalışma mantığı normal hisseden farklı değil. Sadece vade konusu var, yani örneğin EREGL için tek kod varken bunun vadeli kısmında her ay için bir kod oluyor, örneğin F_EREGL_1023, F_EREGL_1123 vs vs. Burada işi karıştıran hisseye göre kaldıraç oranı. Çoğunda 1 lot aldığınızda 100 lot eşdeğerinde hisse ile işlem yaparken bazılarında bu 200 lot olabiliyor. bir de XAUTRY, XU30 gibi endekslere karşı da pozisyon alabiliyorsunuz. Aslında bu bilgileri alabileceğimiz özet bir veri kaynağı olsa mevcut tasarım neredeyse hiç değiştirilmeden eklenebilecek seviyede. Ben VİOP üzerinde aldığım işlemleri sanki o hisseden fiziki olarak 100 ya da 200 lot almışım gibi işliyorum excele, poziyonu kapatırken de sanki o hisseleri satmışım gibi yapıyorum, tabi endekslerde patlıyorum 14  Bence biraz araştırsanız rahatlıkla programa ekleyebilirsiniz. Ben VBA tarafını hiç bilmediğim için giremiyorum maalesef. Azıcık excel bilgim beni sınırlıyor 13 

Bu vesileyle tekrar teşekkür ederim, aktif youtube kullanımınız en güzel reklamınız olur, saygılarımla.

Teşekkürler emeğinize sağlık

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı ( Excell ) arachnanthe 295 374.641 10-01-2022, Saat: 1:34
Son Yorum: arachnanthe

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi