Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı V0.6.0 ( Excell )

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.77/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı V0.6.0 ( Excell )

(09-10-2023, Saat: 22:26)arachnanthe yazdı: Bol kazançlar dilerim bu viop isteği çok geliyor fakat viop konusunda hiç bilgim yok

Görsüğüm kadarı ile youtube üzerinde 500 tl gibi ücretlere yıllık kullanımlı excel dosyaları veriyorlar yazık günah para bukadar kolay kazanılmıyor 

Sizlerden yotube kanalına abonelik yorum ve paylaşım desteği rica ediyorum. Bu dosya ücretsiz olarak yayınlanmaya devam edecektir.

Tabii ki seve seve. Bilgi paylaştıkça yücelir. Emeğinize sağlık. Bu vesileyle birkaç geri bildirimde bulunayım:

- Ana Sayfa tabında daha çok metrik yapılabilir, örn: Şimdiye kadar yapılan kâr ve yüzdesi (kâr çekimleri anaparadan düştüğü için özellikle yüzde rakamı çok etkiliyor), Nakit/Hisse yüzdesi, Hissenin portföy içindeki ağırlığı vs vs.
- Ana Sayfaya bazı metikler grafik olarak da eklenebilir. 

Tabi bunları bizler de yapabiliyoruz ama özellik olarak eklerseniz albenisi daha çok olur 14

Saygılarımla.

bu tür öneriler hatta kendi yaptığınız geliştirmeleri iletirseniz dosyaya ekler herkes ile paylaşırız. 11 yıl oldu ilk dosyayı paylaştığımdan buyana kimseden böyle bir geri dönüş olmadı.

Herkese iyi akşamlar, yıllardır excel ile tanışıklığım vardır. Bu kadar uğraşılarak ve hiç bir ücret talep etmeden paylaşılması, sayın arachnanthe üstat sizi kutlarım. Emeğinize sağlık. Beğenerek kullanıyorum. Çok Teşekkürler ...

Üstadım elinize emeğinize sağlık. Gerçekten böyle bir programı ücretsiz paylaşmanız büyük bir özveri. Ancak exell e yabancı bir çok kişi programdaki ayarlamaları yapmada ve forumda bahsettiğiniz hataların düzeltilmesini yapmada çok zorlanıyor. Sizi ve bu forum sitesini yeni tanıdım. Keşke daha önce tanışabilseydik. Sizin youtube kanalınıza da üye oldum. Ancak youtube kanalını bu yönde daha aktif kullanabilirsiniz. Programın temel kurulumundan, ortaya çıkan hataların ve güncellemelerin ayarlanmasına kadar programa dair her şeyi kanalınızda video olarak paylaşırsanız; bizim gibi borsada yeni yeni işlem yapmaya çalışan ve exell e aşina olmayan milyonlarca insana çok büyük bir iyilik yapmış olursunuz. Bu da sizin kanalınızın büyümesini böylece de verdiğiniz emeğin bir nebze olsun karşılık bulmasını sağlar. Kanalınızdaki tüm videolara beğeni gönderdiğimi ve bildirimleri açtığımı bildirir; programla ilgili yeni videoları heyecanla beklediğimi söylemek isterim. Selametle...

Teşekkür ederim. Youtube Kanalını daha aktif kullanacağım fakat bu mali bir kazanç için değil dediğim gibi ben bu dosyayı yaklaşık 11 12 yıldır ücretsiz paylaşıyorum zaten ama çok daha basitleri ve temel seviye excel bilgisi ile yapılan dosyalar için insanlardan 500 tl istediklerini gördüm yazık vallahi. Şu son dönemde borsaya yeni giren çok fazla kullanıcı var ve ilk karşılarına çıkan videolar o para karşılığı basit dosyaları satan büyük kanallar.

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı ( Excell ) arachnanthe 295 374.619 10-01-2022, Saat: 1:34
Son Yorum: arachnanthe

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi